www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Halil İbrahim Özenç Başkan Seçildi

Halil İbrahim Özenç Başkan Seçildi

Küçükyenice Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kurul sonrası başkanlığa Halil İbrahim Özenç seçildi.

İnegöl’e bağlı kırsal Küçükyenice mahallesinde yaşayan vatandaşlar tarafından ‘ÖNCE İNSAN’ sloganıyla kurulan Küçükyenice Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği ilk kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Halil İbrahim Özenç dernek başkanı olarak seçildi.

Öncelikli meselelerinin insana ve insanlığa hizmet olduğunu belirten Küçükyenice Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına seçilen Halil İbrahim Özenç; “Kadim değerleri sloganla değil pratiğe dönüştürerek ayağa kaldırmanın çabasında olacağız.” Dedi

Bursa ve köylerinin hızla insansızlaştırıldığına dikkat çeken Başkan Özenç, tarım ve hayvancılığı yeniden popüler hale getirebilmek için gerçekçi projeleri genel iktidara çekinmeden ifade edeceklerini kaydetti.

Köylünün tarımdan uzaklaşmasının en büyük sebebinin maliyetler olduğuna işaret eden Özenç; “Ortada kocaman bir sıkıntı var. Bu gerçeği söylemek, haykırmak zorundayız. Şehirlerimizin betonlaşması Anadolu insanının köylerini terk edip kentlere göç etmesinden kaynaklanıyor. Yani efendilik bitiyor, kölelik başlıyor. Bizler yani Küçükyenice Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin sloganı bundan dolayı ‘önce insan’ diyoruz.” İfadelerini kullandı.

Halil İbrahim Özenç başkanlığında oluşturulan Küçükyenice Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi ise şu isimlerden oluşturuldu: Mehmet Emin Beyhan, Nadi Tosun, Sadettin Danacı, Tufan Atıcı, Tuğrul Türk, Selim Kızmaz, Ahmet Kurt, Cemalettin Dursun, Erhan Tekin, Ali Sarı, Seyfettin Tosun, Erdal Kuzu, Rıdvan Kolburan, Mehmet Dursun, Erdal Durmuş, Hüseyin Beyhan, Veysel Dursun, Müjdat Günder, Oğuzhan Demirel, Hakan Uysal, Şerafettin Kaçmaz, Murat Turgut, Gultekin Atıcı, Ahmet Kılıç, Bülent Sevinç, Ahmet Zengin, Mustafa Koç, Erdoğan Savaş, Seçkin Sayla, Semih Sezer, Arif Torun, Gürcan Efe, Özkan Dinç, Tahsin Turun, Ibrahım Kaçmaz, Suleyman Tosun, Hasan Özgüven, Mustafa Sevim.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36