www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HALK VATAN DERDİNDE BAŞKAN İTİBAR PEŞİNDE

HALK VATAN DERDİNDE BAŞKAN İTİBAR PEŞİNDE

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın, vatan hainlerinin darbe yaptığı bir dönemde itibar peşinde koşması şaşırttı.

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah´ın Bursa ve Ankara ayağımız zayıf sözlerinin ardından zor durumda kalan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yakın arkadaşına sert sözlerle yüklenmişti.

Haber Yorum Gazetesi , Başkan Aktaş´ın 30 yıllık arkadaşını sert sözlerle eleştirerek yalnız bırakmasını, "TÜCCAR BAŞKAN BU KEZ CERRAH´I SATTI" başlığıyla duyurmuştu. Haberle ilgili büyük rahatsızlık duyan Aktaş, gazetenin genel müdürü Ümit Karaş, Genel Yayın Müdürü Şerif Gürbaş ve Yazı İşleri Müdürü Onurhan Bayraktar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Vatan hainlerinin darbe girşiminde bulunduğu, emniyet ve yargı mensuplarının teyakkuzda olduğu bir dönemde itibar peşinde koşan Başkan Aktaş´ın suç duyurusunda bulunduğu işte o haberin metni..

İnegöl Gazeteciler Derneği´nin Ramazan sohbetleri programına katılan Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah´ın bir çok AK Partili siyasetçinin kapalı kapılar ardında sarf ettiği sözleri  basının önünde zikretmesi başına iş açtı.

İnegöl´ün Bursa ve Ankara ayağının çok zayıf olduğunu belirterek hizmet alamadığını kaydeden Cerrah, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın hedefi oldu.

 Eleştiriye gelemeyen ve zora düştüğünde en yakın çevresini  satmakla mahir olan belediye başkanı Alinur Aktaş, 25 yıllık imam hatipli arkadaşı Haydar Cerrah´ı da bir çıpırda satarak  durumu kurtarmaya çalıştı.

Cerrah´ın basına düşen açıklamalarının ardından zor durumda kalan ve dün apar topar açıklama yapan Başkan Aktaş, yakın arkadaşı Haydar Cerrah´ın haddi aştığını ve sözlerinin doğru olmadığını İnegöl´ün Bursa ve Ankara´dan yeterince hizmet aldığını söyledi.

Kent Konseyi Haydar Cerrah´ın, tartışmaya yol açan sözlerine açıklık getirmesi ve Aktaş´ın hakkındaki sert sözlerine cevap vermesi bekleniyor.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25