www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HALK OTOBÜSÜNDE GÖRÜNMEZ KAZA

HALK OTOBÜSÜNDE GÖRÜNMEZ KAZA

Halk otobüslerinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Otobüsten indiği sırada şoförün fark etmeyerek aracı hareket ettirmesi sonucu yere düşen 58 yaşındaki yaşlı kadın yaralandı.

Ülkemizde ciddi bir sorun haline gelen Halk otobüslerinde yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. Halk otobüsü şoförlerine verilen tüm eğitimler ve uygulanan cezalara rağmen, yoğun iş stresinden kaynaklandığı belirtilen dikkatsizlikler vatandaşların hayatını tehlikeye atıyor.

Son olarak Cumartesi akşamı meydana gelen bir olayda; Samda İlköğretim Okulu önündeki durakta İnegöl Belediyesi halk otobüsünden indiği sırada sürücünün yolcuyu fark etmeyerek otobüsü hareket ettirmesi sonucu yere düşen 58 yaşındaki K. Ö. yaralandı. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilen yaşlı kadının tedavisi yapıldıktan sonra müşahede altına alınırken, M. Ö’nün otobüs sürücüsünden şikâyetçi olduğu öğrenildi. Söz konusu şoförün bu olaydan bir gün önce başka bir kazaya daha karıştığı da iddia edildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00