www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Halkımıza bir telefon kadar uzağız?

?Halkımıza bir telefon kadar uzağız?

İnegöl Belediyesi´nin vatandaş odaklı bir belediye olduğunu belirten Belediye Başkanı Alper Taban, ?Alo 153 hattımız var. Sizlere bir telefon kadar uzağız. Çayınızı, kahvenizi içerken bizlere rahatlıkla erişebilirsiniz? dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban´ın her hafta Cuma sabahı gerçekleştirdiği ?Bereket Sofrası Halk Günleri? etkinliği devam ediyor. Her Cuma sabahı farklı bir camide sabah namazının kılınması ve ardından simit, zeytin, peynir ile kahvaltı yapılarak şehrin idarecilerinin burada halkla bir araya gelmesini sağlayan Bereket Sofrası, bu hafta Hürriyet (Sarı) Camiinde kuruldu. Vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan idarecilere iletme imkanı sağlayan Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliğine, cami cemaatinin ilgisi de yoğun oldu.

 

MAHALLELİ TALEP VE ÖNERİLERİNİ BAŞKANA İLETTİ

Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri ile bazı meclis üyelerinin de katıldığı Bereket Sofrası buluşmasında, sabah namazının kılınmasının ardından caminin lokalinde hazırlanan kahvaltıya geçildi. Burada vatandaşla birlikte simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, bölgenin sorunları da masaya yatırıldı. Vatandaşlar mahalleleri hakkındaki talepleri ilk ağızdan Başkan Alper Taban´a iletme fırsatı buldu.

 

ÇALIŞKAN KADROMUZLA EN İYİ HİZMET İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Kahvaltının ardından ülkemiz ve şehitlerimiz için dualar edildi. Duaların ardından Belediye Başkanı Alper Taban cemaate hitaben bir konuşma yaptı. İnegöl Belediyesi olarak uzun zamandır Bereket Sofraları adı altında vatandaşlarla buluşmalar düzenlediklerini ifade eden Taban; ?Her Cuma sabahı farklı bir camide, farklı bir sofrada farklı bir mekanda bir araya geliyoruz. Sizler de buna katılıp bizleri mutlu ediyorsunuz. Henüz çok yeni bir Belediye Başkanı olmamızdan dolayı bu kısa zaman zarfında teşkilatımızla birlikte, çalışma arkadaşlarımızla birlikte, vatandaşlarımızla birlikte en iyi şekilde şehrimizi yönetmek adına hesap kitaplar yaptık ve sahada bir takım uygulamalar yapmaya çalışıyoruz. İnegöl´de yaşayan tüm hemşerilerimizin işini kolaylaştırmak adına planlamalar yapıyoruz. Çalışkan bir kadromuz var. Sizleri de dinleyerek eksikleri, vatandaşlarımızın talepleri neyse bunlara da kulak vererek çözmeye gayret ediyoruz. Böyle bir heyecanımız var? dedi.

 

BİR TELEFON KADAR UZAĞIZ

Vatandaşların işlerini kolaylaştırmak istediklerine de dikkat çeken Başkan Taban, ?İnsanlar hizmete rahatça erişsin istiyoruz. Alo 153 hattımız var. Sizlere bir telefon kadar uzağız. Çayınızı, kahvenizi içerken bizlere rahatlıkla erişebilirsiniz. Sorunlarınızı, isteklerinizi ve önerilerinizi bizler rahatlıkla aktarabilirsiniz. Çünkü Belediyenin eli, gözü, kulağı bu şehirde yaşayan herkes. Sadece 60 tane zabıtayla, 300 polisle nerede ne olduğunu her an görmemiz mümkün değil. Artık 300 bin nüfusa yaklaşmış koca bir İnegöl var. Sizlerin de katkıları inşallah eksiklerin de hızlı bir şekilde giderilmesini sağlayacak? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22