www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Halkımızın kararına saygılıyız

Halkımızın kararına saygılıyız

Yeni anayasa değişikliğiyle ilgili halk oylamasında oyunu 1. Murat İlkokulu´nda kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, halkın kararına saygılı olduklarını söyledi.

Türk halkının bugüne kadar sandıkta iyi sınavlar verdiğini ve sandıkta önemli devrimler yaptığını hatırlatan Başkan Altepe, ?Artık son sözü halkımız söyleyecek ve halkımızın vereceğe karara saygılıyız? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, halk oylamasında oyunu kullanmak için sabah saatlerinde eşi Hüsniye Altepe ile birlikte 1. Murat İlkokuluna geldi. Oyunu 1048 numaralı sandıkta kullanan Başkan Altepe, sandık görevlileri ve oy kullanmak için gelen vatandaşlarla sohbet ettikten sonra, oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Altepe, Türkiye´nin önemli bir eşikten geçtiğini ve Türk demokrasi hayatı için tarihi bir gün yaşadığını kaydetti. Bugün son sözü halkın söyleyeceğini dile getiren Başkan Altepe, halk oylamasının huzur ve güven içinde tamamlanması temennisinde bulundu.

Türk halkının bugüne kadar sandıkta iyi sınavlar verdiğini ve sandık başında büyük devrimler yaptığını ifade eden Başkan Altepe, ?Uzun süredir gündemde olan Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi son 1,5 aydır da yoğun şekilde konuşuldu, tartışıldı. Her türlü yönü anlatıldı. Türkiye için yeni bir sistem. Artık Türkiye´de taşların yerine oturması için adımlar atılması isteniyor, hükümet ve yönetim tarafından. Ve bunu destekleyen partilerle birlikte. Her zaman olduğu gibi son sözü büyük Türk milleti söyleyecek. Halkımızın kararına saygılıyız. Bu karar inşallah ülkemize, Türk İslam dünyası için de hayırlı uğurlu olsun? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25