"Halkın desteğine inanıyoruz"

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, "İnancımız o'dur ki, 8 Haziran sabahı Türkiye`nin 2023 hedefine, 2051 hedefine, 2071 hedefine her zamankinden daha fazla sağlam idareli bir şekilde devam edeceğiz” dedi

 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, İnegöl mobilya sanayi esnafıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

BURSA, 400 VEKİL HEDEFİNE SAĞLAM DESTEK VERECEK

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, Yaklaşık 30 güne yakındır sahadayız. Bugün itibari ile İnegöl`de seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Şuan itibari ile milletvekili adayı olarak, İnegöl'deki ilk seçim programım. Gördüğümüz tepki son derece olumlu. Gerek yerelde, gerek genelde yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşımızın çok ciddi anlamda memnuniyeti söz konusu. İnegöl'den çok güzel bir sonuç ile Türkiye`de Cumhurbaşkanımızın belirttiği 400 vekile, Bursa olarak sağlam bir destek vereceğimize inanıyorum. Bursa`dan bu konu ile ilgili bir sıkıntı çıkmayacak inşallah. Türkiye`nin her alanda yapılan kalkınma noktasındaki hamlelerine, vatandaşlardan son derece olumlu tepkiler var. İnancımız o'dur ki 8 Haziran sabahı Türkiye`nin 2023 hedefine, 2051 hedefine, 2071 hedefine her zamankinden daha fazla sağlam idareli bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

HALKIN DESTEĞİNE İNANIYORUZ

14. sıradan aday olduğunun belirtilmesi üzerine konuşan Kılıç, Biz asıl olarak 400 vekil üzerinde Türkiye`de bu hedefe kilitlenmiş vazifedeyiz. Gece gündüz demeden teşkilatlarımız ile yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Takdiri vatandaş verecek, ona inanıyoruz. Vatandaşın idaresini de sınırlamak istemiyoruz. Eminim ki bizi en yüksek düzeyde destekleyecekler. Bu noktada bir iddianız yoksa sahalarda olmamanız gerekiyor. İddiamız var ki sahalardayız” şeklinde konuştu.

İNEGÖL İLERLEMESİNİ HIZLA SÜRDÜRÜYOR

Siyasi parti temsilcilerinin İnegöl'ün il olması talebinde bulunduklarının belirtilmesinin üzerine sözlerine devam eden Kılıç, İnegöl zaten kendini ispat etmiş bir ilçe. Hem Türkiye`de hem de dünyada kendini farklı noktalarda tanıtmış, adından bahsettirmiş bir ilçemiz. Türkiye`nin pek çok vilayetinden önde gelen, yurt dışında Türkiye`yi en iyi şekilde temsil eden ilçelerimizden bir tanesidir. Gerek ihracatıyla gerek yaptığı işlerle şuanda Türkiye`de göz dolduran potansiyelde. Hızlı bir şekilde ilerlemesini sürdürüyor. Her geçen gün İnegöl`e olan rağbet, nüfus artışı, buraya olan yatırımlar sürekli artıyor. İnegöl şu anda çok değerli ve ilerleyen günlerde daha da değerini arttıracaktır” dedi.

HABER: Serhat ÇİÇEK



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00