www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HALTERCİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI´NDA

HALTERCİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI´NDA

İnegöl Belediyespor bünyesinde bulunan İnegöllü 6 halterci, 20-24 Temmuz tarihleri arasında Rize´de düzenlenecek olan Türkiye İller Arası Ferdi Halter Şampiyonası´nda Bursa´yı temsilen ter dökecekler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, önceki gün İlçe Kapalı Spor Salonu´nda turnuva hazırlıklarını sürdüren sporcularla bir araya gelerek kendilerine moral verdi.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN ÇALIŞIYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, ?20-24 Temmuz tarihleri arasında Rize´de düzenlenecek olan Türkiye İller Arası Ferdi Halter Şampiyonası´na ilçemizden ve salonumuzda çalışan 6 sporcumuz katılıyor. Sporcularımızın 6´sı da İnegöl Belediyespor adına yarışıyorlar fakat bu kulüpler arası değil ferdi bir yarışma olduğu için Bursa´yı temsilen 6 tane sporcumuz gidiyor. Bunlar değişik kilolarda ve kilolarında da iddialı öğrenciler. İnşallah başarıyla geri dönerler. Sporcularımızdan Ferhat kardeşimizin Avrupa Şampiyonluğu bulunuyor. Kaldırdığı kilo, kendisinin yarıştığı kilonun çok çok üstü. Dünya derecesi yapmak için çalışıyor. Önce Avrupa Şampiyonasına sonra da Malezya´da düzenlenecek olan dünya şampiyonasına katılarak derece yapmaya çalışacak. Bu yarışmaya katılmasının sebebi kendisini test etmektir, yoksa zaten rüştünü ispat etti. Bir aksilik olmazsa oradan da birincilikle dönecek. Farklı kilo ve gruplarda U15 ve U17 kategorilerinde yarışacak olan 6 kardeşimize de başarılar diliyoruz. Bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01