www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?HALUK ÖZBEK TEHDİT EDİLİYOR?

?HALUK ÖZBEK TEHDİT EDİLİYOR?

MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, İnegöllü işadamı Haluk Özbek´in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a mesaj amaçlı düzenlediği videodan dolayı tehditler aldığını belirterek,bunun kabul edilemeyecek bir durum olduğunu belirtti.

 

1 Kasım Genel Seçim kapsamında yapılan çalışmalar doğrultusunda İnegöl´de bulunan MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, yöneltilen soru üzerine İnegöllü işadamı Haluk Özbek´in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a yayınladığı video mektubu değerlendirdi.

 

?AK PARTİ´YE KARŞI DERS KONUSU OLACAK BİR SÖYLEM VAR?

İnegöllü iş adamı Haluk Özbek´in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a videolu mektup göndermesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Toktaş, ?Ben izledim. Çok tatlı bir sitem var orada. Aslında ders konusu olacak bir söylem var orada AK Parti´ye karşı. Onu anlamak lazım... Cumhurbaşkanına oy vermiş bir insan olarak bunları ifade ediyor. Oy vermiş olduğu için de bunları ifade etmesi çok doğaldır, hakkı vardır. Sonuçta İnegöl´ümüze çok ciddi anlamda katma değeri olan, genç mühendis bir kardeşimiz. Fakat ben Haluk kardeşimizin farklı kesimlerden, mevcut iktidar tarafından ciddi anlamda tehdit edildiğini duyuyorum. Dünyaya ürün satabilen bir firmanın bu şekilde geçmişte çok iyi karşılanan, çok iyi değerlendirilen bu arkadaşımızın bugünkü bu haklı sitemlerinden dolayı, tehdide varan olaylarla muhatap olmasını üzüntü ile karşılıyorum. Takipçisi olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Duyduğuma göre kamu kurumlarının bu arkadaşımızın üzerine gitmesi gibi çeşitli şeyler kulağımıza geliyor. Burası demokratik hukuk devletidir. Böylesi şeyleri kabul etmek mümkün değildir. O konuşmalarında da ne kadar haklı olduğu buradan ortaya çıkmaktadır diye düşünüyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19