www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hamamlı´da diş taraması

Hamamlı´da diş taraması

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Hamamlı Mahallesi´nde bulunan Fenerbahçeliler Derneği İlkokulu´nda ücretsiz diş taraması yapılmasını sağladı.

27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle, Fenerbahçeliler Derneği ve Özel İnegöl Diş Ailesi ortaklığında Fenerbahçeliler Derneği İlkokulu öğrencileri ağız ve diş taramasından geçti. Prodetik Diş Tedavi Uzmanı Dr. Dt. M. Serdar Nalcı nezaretinde gerçekleştirilen diş sağlığı taramasının ardından öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.

Ayrıca etkinlik bitiminde, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle de Hamamlı İlkokulu´ndaki öğretmenler unutulmadı. Etkinlik kapsamında ilkokula giden dernek üyeleri öğretmenlerin gününü kutlayarak onlara baklava ikram etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezahet Balkış, ?21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası sebebiyle okulumuz öğrencilerine ağız ve diş taraması yaptırdık. Bunun için derneğimizin üyesi olan Özel İnegöl Diş Ailesi´nden Uz.Dr. Serdar Nalcı´ya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrencilerimize de diş macunu ve diş fırçası hediye ettik. Dün öğretmenler günü olması nedeniyle öğretmenlerimizi de unutmadık ve öğretmenler gününü kutladık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01