www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hamzabey´de Yeniden Hizmete Girecek

Hamzabey´de Yeniden Hizmete Girecek

Hamzabey mahallesi muhtarı Sadullah Arda´nın girişimleri ile atıl vaziyette olan sağlık evi hayırseverlerin destekleriyle yenilenerek kısa bir süre sonra mahalle halkının hizmetine açılacak. Sağlık Evine kadrolu hemşire ataması yapıldı.

Yaptığı çalışmalarda mahalle halkının takdiri toplayan Hamzabey Mahallesi muhtarı, 3 yıldır atıl vaziyette olan sağlık evinde bir takım çalışmalar yaparak kısa sürede mahalle halkının hizmetine açacak.

Mahalle muhtarı Sadullah Arda konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ?Sağlık ocağımız bundan bir kaç yıl önce atıl vaziyetteydi kullanılmıyordu. Şimdi buraya hemşire kadrosu da çıktı. Köyümüz büyük bir köy burada Tokuşta, Yörük köyde, Kozlucada, Boğazköyde ve Sungurpaşada böyle bir sağlık ocağı yok yakın bir yerde. Sağlık ihtiyaç bizde buraya düşündük doktor geliyor her cuma buraya ama doktor iğne verecek hastaya fakat burada bir iğne vuracak kimse olmadığından dolayı vermiyor. Bizde buraya düşündük köy muhtarlığı bütçesinde ve iş adamlarımızın desteğiyle bu sağlık ocağını Allah izniyle ayağa kaldıracağız faaliyete geçirmek istiyoruz.  Büyük çaba sarf ediyoruz Allah herkesten razı olsun bizlere hem işadamlarımız hem de köydeki vatandaşlarımız iyi destek verdiler.  İnegöl´de birçok yerde sağlık ocağı yok belki de nüfusu büyük olanlarda var bizim gibi. İnşallah burası hizmete girdiğinde herkes burada şifa bulur kısa sürede faaliyete geçireceğiz.? Diye konuştu.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25