www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hanak Belediyesinden Aktaş’a İadeyi Ziyaret

Hanak Belediyesinden Aktaş’a İadeyi Ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın geçtiğimiz aylarda Hanak Belediyesine yapmış olduğu ziyaretin ardından dün Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, Aktaş’a iadeyi ziyarette bulundu.

Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban’ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “ Bilindiği üzere geçen yıl buradan 12 kişilik bir heyetle Kars, Ardahan ve Hanak Belediyelerine bir ziyaretimiz olmuştu ve bu manada da Hanak şehrinde bazı tespitler yapıp, bunları belediye meclisinde değerlendirmiştik. Hanak ilçemize yardım yapmak amacıyla belirli kararlar almış ve o kararları da bir bir hayata geçirmiştik. Bugün Belediye Başkanımız eşiyle birlikte iadeyi ziyarette bulundular, birkaç gün burada misafirimiz olacaklar. Türkiye’nin bir ucundan bize ziyarete gelen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tabi Ardahan’ın Posof ilçesinden göçüp buraları mesken tutmuş, burayı evi kabul etmiş hemşerilerimiz olduğu gibi Hanak’tan da buraya gelenler olmuş” dedi.  

Başkan Çoban ise, “Özellikle Kars’ı Ardahan’dan ayırmadığımız gibi Posof’u da Hanak’tan ayıracak değiliz. Hanak Ardahan’ın Kuzey ilçelerinden biri, yapılan çalışmalar sonucunda Hanak Belediyesi ile İnegöl Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü yapmıştık. Bizlere gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Çöp konteynırı, oturma bankları, yol kazıyıcı ve 6 bin metre kare parke taşı yardımı bizleri çok mutlu etti. İnegöl Belediyesi bizler için çok farklı oldu. Başkanımızın yapmış olduğu ziyarete karşılık bizde iadeyi ziyaret yapıyoruz. Bize uzatılan el için teşekkür ediyorum” diye konuştu.  



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00