HANGİ ANALAR AĞLAMASIN?

HANGİ ANALAR AĞLAMASIN?

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Sazıl, terör olaylarına ilişkin yaptığı açıklamasında terörün bu noktaya gelmesinin nedeninin AK Parti hükümetinin nezaketi olduğunu belirterek; “Açılım projenizin meşhur sloganı olan ‘Analar Ağlamasın’

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Sazıl, son dönemlerde meydana gelen terör saldırıları ve terör örgütü PKK ile alakalı bir basın açıklaması yaptı. Son olarak halı sahada futbol oynayan polislere yönelik yapılan saldırıyı konu alan Başkan Sazıl; terör örgütüne lanet okurken, AK Parti iktidarını da Türk Milletinin yüreğine yara açmakla suçladı.

Terörü Bu Noktaya Getiren Ak Parti İktidarıdır

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırılar ile Mehmetçiğin, polislerin ve maalesef artık öğretmenlerin de şehit edildiğini dile getiren Sazıl, “Çapulcu sürüsü PKK, artık güpegündüz ulu orta halı sahada futbol turnuvası yapan polislerimizi ve eşlerini katledebilmektedir. Türkiye’mizi kuşkusuz ki bu noktaya getiren de, yine ülkemizi yöneten AK Parti iktidarı ve bu iktidarın teröristlere gösterdiği azami nezakettir. Açılım zırvası adı altında teröristi Habur’da çiçeklerle karşılayan, Habur’da kurduğu çadır mahkemelerde Atatürk resimlerinin kendilerini rahatsız ettiğini ve bu resimlerin olduğu ortamda konuşmayacaklarını söyleyen PKK’lıların isteğini yerine getirip cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün portresinin duvarlardan indirilmesine göz yuman, biz buraya ifade vermeye değil Abdullah Öcalan’ın mesajını iletmeye geldik diyen teröristleri 2 saat içinde yargılayıp serbest bırakan ve Türk milletinin yüreğinde derin bir yara açan da yine AK Parti iktidarıdır” dedi.

Başbakan Milletimizle Alay Etti

Demokratik açılıma da eleştirilerde bulunan Emrah Sazıl; şöyle konuştu: “Adına önce Kürt açılımı, sonra demokratik açılım ve en sonda milli birlik ve kardeşlik projesi diyen, daha sonra ise dönemin DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ile kapalı kapılar ardında 4 saatlik görüşme yapan sayın başbakan, bu görüşmeyi Türkiye cumhuriyeti başbakanı olarak değil de, AK Parti genel başkanı olarak yaptığını söylemiş ve milletimizle alay etmiştir.”

Analar Ağlamasın Sözü Hangi Analar İçin Söylendi?

Sazıl, “Sayın başbakan; siz ve kabineniz artan terör olaylarına nasıl bakıyorsunuz ne derecede etkili bir mücadele vereceksiniz bunu Türk milleti merak etmektedir. Büyük Türk milletinin Yılmaz savunucuları Ülkücüler olarak bizler, Şehit cenazelerine yetişememekteyiz. Oğlunuz Bilal Erdoğan çürük raporu alıp askerlik yapmadığı için belki bilmiyor olabilirsiniz; ancak evladını, kınalı kuzularını vatanın namus ve şerefi için Askere davul zurna ile yolcu eden Asker aileleri endişe ve korku dolu günler geçirmektedir. Açılım projenizin meşhur sloganı olan ‘Analar Ağlamasın’ sözü hangi analar için söylenmiştir? Aslan parçası yetiştirip vatana kurban eden analar için mi, yoksa it yetiştirip dağa yollayanlar için mi?” dedi.

Oturduğunuz Makamın Yüceliğini Hatırlayınız

Başkan Sazıl; Türk milletinin sabırlı olduğunu, ancak bu sabrın bitmek üzere olduğunu kaydederek “Türk’ün kudreti, Türk’ün imanı, Türk’ün inancı her türlü zorluğu yenecek güce sahiptir. Oturduğunuz makamın yüceliğini hatırlayınız ve PKK ile pazarlık yapmaktan vazgeçiniz. Terörle müzakere değil, mücadele ediniz ki, Türk tarihinin kara sayfalarında kendinize yer bulmayasınız” ifadelerinde bulundu. Sazıl konuşmasını tüm şehit ve gazi ailelerinin acısını paylaştıklarını, Cenabı-ı Allah’tan sabırlar niyaz ettiklerini belirterek sözlerine son verdi.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54