Hani vatana ihanetti

Hani vatana ihanetti

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, ?Daha düne kadar erken seçimleri ?vatana ihanet´ ile eşdeğer gören, bugüne kadar yaptığı seçim propagandalarında hep istikrarın göstergesi olarak zamanında yapılan seçimleri gösteren iktidar mensupları, bug

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından her ay gerçekleştirdiği ilçe divan toplantısı parti binasında yapıldı. Seçim çalışma stratejilerinin değerlendirildiği ilçe divan toplantısına birçok partilinin yanı sıra Milli Nizam Partisi Kurucu üyelerinden Halil İbrahim Çamlıdere de iştirak etti.

OLAĞANÜSTÜ BİR ÇALIŞMA DÖNEMİNE GİRDİK

İlçe Divan Toplantısının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, erken seçime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Eroğlu yapılan seçimin erken değil ?baskın? bir seçim olduğunu ifade ederek, ?Bildiğiniz üzere Sayın Bahçeli´nin yaptığı açıklamalar ile erken seçimi gündeme getirdi. Ve ardından Cumhurbaşkanının açıklaması ile 24 Haziran 2018 de erken değil baskın seçim kararı alındı. Gönül isterdi ki şu anda icra ettiğimiz divan toplantımızda ay içinde yaptığımız ve artarak devam eden üretim raporlarını değerlendirelim ve yeni hedeflerimiz belirleyelim. Ancak sizden ayrı kaldığımız 1 ay içerisinde yaşanan gelişmeler bizleri olağanüstü bir çalışma dönemine sokmuştur? dedi. 

KARAMOLLAOĞLU YİNE HAKLI ÇIKTI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu´nun 6 ay önceden teşkilatları bu hususta uyardığına dikkat çeken Eroğlu, ?Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu Türkiye´nin bir baskın seçimle karşı karşıya bırakılacağını her fırsatta ifade ediyordu. Bu karar her konuda olduğu gibi bu konuda da bizleri haklı çıkartmıştır? diye konuştu.

BİZ HER ZAMAN SEÇİME HAZIRIZ

Erken seçim kararı sonrasında iktidar tarafında sanki muhalefeti hazırlıksız yakalamış gibi bir hava estiğini vurgulayan Eroğlu, ?Diğer partiler için durum nedir bilmem ama özellikle İnegöllü vatandaşlarımız ve herkes bilir ki 2 ay sonra da seçim olsa,iki hafta sonra da seçim olsa bizim teşkilatlarımız seçimlere en hazırlıklı teşkilatlardır. Somut bir örnek vermek gerekirse, adayımız dahi açıklanmadan, iktidarın seçim kararını aldığı günün gecesi parti önünü bayraklarla donatan ilk parti olduk. Erken/baskın seçimle muhalefeti hazırlıksız yakaladık diye düşünenler kafalarında Saadet Partisi´ne her zaman bir şerh koymalıdır. Çünkü böyle düşünenler fena halde yanılacaklardır? şeklinde konuştu.

HANİ ERKEN SEÇİMLER ?VATANA İHANETTİ??

Cumhur İttifakının yaptırdığı anketlerde oylardaki hızlı düşüşü gördüğünü ve baskın seçim kararı aldığını belirten Eroğlu ?Zaten sürecin bu şekilde işleyeceği belli idi. Ancak iktidarda sanki ?muhalefet erken seçim istedi de biz de yapıyoruz´ havası var. Daha düne kadar erken seçimleri ?vatana ihanet´ile eşdeğer gören, bugüne kadar yaptığı seçim propagandalarında hep istikrarın göstergesi olarak zamanında yapılan seçimleri gösteren iktidar mensupları, bugün açıklanan baskın seçimin asıl sebebinin ne olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bu baskın seçim kararı kendilerinin de bildiği gibi muhalefetin talebinin sonucu değil kendi acziyetlerinin delili olmuştur? dedi.

ANAHTAR PARTİ SAADET´TİR

Seçimlerin anahtar partisinin Saadet olduğunu söyleyen Eroğlu, ?Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki bu seçimin anahtar partisi Saadet Partisi olacaktır. Çünkü Saadet Partisi taşıdığı misyon gereği gerçekten bu toprakların, bu milletin özü, ruhu ve mayasıdır. Sevgi ve Kardeşliğin, birlik ve beraberliğin teminatıdır? dedi.

İNEGÖL´E İMZA ÇAĞRISI

Seçim hazırlıkları ve süreci ile ilgili Seçim Koordinasyon Merkezlerini oluşturduklarını ifade eden Eroğlu ?Koordinasyon Merkezimizde görev dağılımları yapıldı. Alt çalışma komisyonları oluşturuldu. Özellikle Sosyal Medya ile ilgili bir birim oluşturuldu. Açıklanacak Cumhurbaşkanı adayımızın resmileşmesi için 4-9 Mayıs tarihlerinde seçmenlerden imza toplanacak. Bu süreçte teşkilatımız adına tüm İnegöllü hemşerilerimizi adayımız için imza vermek üzere yeni adliye binasında bulunan İlçe Seçim Kuruluna davet ediyoruz? ifadelerini kullandı.

HEDEF İLK GÜNDE 100 BİN İMZA

Genel merkezlerinin tüm teşkilata 500 bin imza kampanyası ile ilgili hedefler belirlediğini belirten Eroğlu ?Genel Merkezimiz TEYSİS sistemi üzerinden imza taahhütlerini almaya başladı. İnegöl bazında şu ana kadar 1900 imza taahhüdü sisteme işlenmiş durumda. Bize verilen hedefin yüzde 80´ine ulaştık. Ancak Genel Merkezimizin de bizim de arzumuz daha imzanın ilk günü 4 Mayıs akşamına kadar zaten 100 bin imzaya ulaşmaktır. Bunun için tüm teşkilat olarak seferber olmuş durumdayız? dedi.

BU DÜZEN DEĞİŞECEK

Son olarak mesajını veren Hasan Eroğlu ?Kavga gidecek, barış gelecek; Öfke gidecek, sevgi gelecek; hakaret gidecek, nezaket gelecek; kutuplaşma gidecek, kucaklaşma gelecek; mağduriyet gidecek, adalet gelecek; faiz gidecek, üretim gelecek; Avrupa Birliği gidecek; İslam Birliği gelecek; materyalist anlayış gidecek, önce ahlak ve maneviyat gelecek; kısacası saadet gelecek, bu düzen değişecek? dedi.

Yapılan konuşmanın sonrasında seçim koordinasyonu ve Sosyal Medya dili ile ilgili teşkilat mensuplarına yönelik özel sunumlar gerçekleştirildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07