HARÇ BİTTİ YAPI PAYDOS !

HARÇ BİTTİ YAPI PAYDOS !

Yeni Devlet Hastanesi inşaatının ardından, yine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın temelini attığı Alanyurt’taki 40 ünitelik Diş Hastanesi’nin inşaatı da durdu. Yüklenici firmanın değişmesinin ardından inşaata devam edecek olan yeni fir

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatının durmasının ardından, Alanyurt’ta Yenişehir yolu üzerinde yapımına başlanan ve temelini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın attığı 40 ünitelik İnegöl ve Yenişehir ilçelerine hizmet verecek yeni Diş Hastanesi inşaatı da durdu.

YENİ MÜTEAHHİT ÇALIŞMAYA BAŞLAMADI

Alanyurt’ta Yenişehir yolu üzerinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında şuanda bir çalışma yapılmadığı gözlenirken, edinilen bilgilere göre; 11 Ağustos 2011 tarihinde yapılan ihalede Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ihalesini alan yüklenici firma Özalp İnşaat, 6 Ocak 2012 tarihi itibari başladığı inşaat çalışmalarını tamamlayamadı. Bunun üzerine TOKİ ile yapılan görüşmeler neticesinde firma inşaatın durmaması için kolaylık göstererek işi MD Grup İnşaat, Mekanik, Elektrik Sanayi, Ticaret LTD. ŞTİ firmasına devretti. Ancak MD Grup’un yaklaşık 2 aydır çalışmalara başlamadığı iddia edildi.

MD GRUP; “İNŞAAT 15 GÜNLÜĞÜNE DURDU”

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında yapılan incelemede inşaat çalışmasının durduğu görülürken, inşaat alanı çevresindeki vatandaşlarda inşaatın 2 aydır durduğunu doğruladı. Öte yandan, inşaatı devam ettirecek olan MD Grup’un yetkilileri ise, “Diş Hastanesi inşaatı 15 günlüğüne durdu. Ödenek olmadığı için başka bir şantiyeden ödenek aktarıyoruz, çalışmalar 1 hafta içerisinde aynı tempoyla devam edecek. Devlet ödeneği gönderdi” açıklamasında bulundu.

İLÇE BAŞKANININ HABERİ YOK

Konuyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye yöneltilen sorular üzerine Temelli de; “Konuyla ilgili bilgim yok. İnşaat devam ediyor” şeklinde konuşurken, iktidar partisi temsilcisi olan Temelli’nin inşaatın durduğundan habersiz olması ise dikkat çekti.

ŞAHİN, “MÜTEAHHİT İŞE BAŞLADI” DEMİŞTİ

Ayrıca, Diş Hastanesi inşaatıyla ilgili AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’de 11 Haziran 2012 Pazartesi günü İnegöl basınına bir açıklama yapmış ve açıklamasında; “Devlet Hastanesinde yaşadığımız sıkıntının aynısını Diş Hastanesinde de yaşadık. Ama orada ihaleyi alan müteahhidin bize kolaylık göstermesinden dolayı havada yakıt ikmali yaptık, müteahhit değişti. Yeni bir müteahhit geldi işe başladı. İnşallah o müteahhitle de eski müteahhitle de görüşerek, işin devamı ve mevcutta alacakları olan arkadaşlarımızın da haklarını korumakla ilgili çalışıyoruz. Üzerimizde çok yük var, hepsiyle ilgili elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ödenekle ilgili sıkıntı yoktur. Hedefimize ulaşacağız” diye konuşmuştu.



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00