HASIRCI DESTEK ARAYIŞINDA

HASIRCI DESTEK ARAYIŞINDA

AK Parti Milletvekili aday adayı Devrim Kosova Hasırcı, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan’ı ziyaret etti. Balkan göçmenlerinin çalışkan, eğitime önem veren, yenilikçi ve toplumda kadının önemini bilen

AK Parti Milletvekili aday adayı Devrim Kosova Hasırcı, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan’ı ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Genel Başkan Balkan, “Bal-Göç insanı vasıflıdır, biz her zaman insanımızın arkasındayız. Bizi siyasi platformda temsil edecek, sıkıntımızı anlatabileceğimiz bizlere en iyi şekilde hizmet edecek vekillere ihtiyacımız var” dedi.

Kendisinin de Bal-Göç üyesi olduğunu aktaran Devrim Kosova Hasırcı ise, Bal-Göç ‘ün Bursa için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Hasırcı, ailesinin de balkan göçmeni olduğunu belirterek, Balkan göçmenlerinin çalışkan, eğitime önem veren, yenilikçi ve toplumda kadının önemini bilen bir yapıya sahip olduğuna dikkat çekerken, TBMM’nde balkan göçmenlerini en iyi şekilde temsil edeceğini, gereken imkânların, hakların ve hizmetin sağlanması için elinden gelenin en iyisini yapacağını dile getirdi.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Aday adayı Devrim Kosova Hasırcı Bal-Göç ziyaretinin ardından AK Parti Osmangazi İlçe teşkilatı Kadın Kollarıyla bir araya geldi. Eğitimin, kadın haklarının ve siyasette görev alan kadınların önemini belirten Hasırcı, Bayanların siyaset hayatında görev almasının önemli bir unsur olduğunu dile getirerek, “Siyaset hayatında birçok tecrübeler edindim, şimdi bu tecrübelerimin meyvelerini halka hizmet adına toplamak ve paylaşmak istiyorum. Tüm bayanlarında desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

 

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22