Hasreti Sona Erdireceğiz

Hasreti Sona Erdireceğiz

İnegölspor Genel Kaptanı Deniz Erdem, 3 haftadır 3 puana hasret kaldıklarını fakat bu hafta Sarıyer karşısında sahadan galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti.

Teknik Direktör Osman Özdemir ile yollarını ayırıp görevi İsmail Güldüren´edevreden İnegölspor zorlu Sarıyer deplasmanında puan peşinde.

 PUAN PUANDIR

Bordo Beyazlı takımın Genel Kapatanı Deniz Erdem yaptığı açıklamada, mutlak 3 puan parolasıyla çıktıklarını Niğde Belediye maçından beraberlikle ayrıldıklarını hatırlatarak, ?Bu maçta önceki maçlara göre sahada daha iyi mücadele verdik fakat erken gol takımı olumsuz etkiledi. Rakip kalede gol ararken de savunmada açıklar verdik.Fakat son dakikada da olsa 1 puanı kurtardık.Bundan dolayı memnun olduğumuz söylenemez fakat puan puandır? dedi.

 GÜLDÜREN´E GÜVENİMİZ SONSUZ

İsmail Güldüren ile farklı bir hava yakalayacaklarına inandığını söyleyen Erdem, ?Sezon başı kurulan takımı İsmail hoca daha iyi tanıyor.Kendiside iyi bir İnegölsporlu.O bizi, biz onu tanıyoruz.Bazı şeyleri anlatmak için konuşmaya gerek yok. Hisler her şeyi açıklar.Buda bu durumlardan biri...kendisine güvencemiz sonsuz?şeklinde konuştu.

 KAYBA TAHAMMÜL YOK

Pazar günü Sarıyer ile deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını belirten Genel Kaptan Erdem, ?Artık iş futbolcularda.yeterince puan kaybı yaşadık ve bu kontenjanı kullandık. Artık çıkışa geçme zamanı.İstanbul´dan puan yada puanlarla döneceğiz? diye konuştu.

 GERİ DÖNÜŞ YAPABİLİRİZ

Ligde puan sıralamasına bakıldığında hiç hak etmedikleri bir yerde olduklarının altını çizen Erdem, ?Zirve ile aramız fazlaca açık gibi fakat 3 puanlık sistemde istekli bir geri dönüş yaparsak her şeyi lehimize çevirebiliriz.Bu kapasite bizim takımda var? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22