www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HASTALARA ÖZEL TİYATRO

HASTALARA ÖZEL TİYATRO

İnegöl Devlet Hastanesi çalışanlarından kurulu tiyatro grubu, yatan hasta ve refakatçilerine moral vermek amacı ile hastane 3. Kat dâhiliye servisinde bir tiyatro oyunu sahneledi.

Ramazan münasebetiyle hizmet sunumunda farklılıklar yaratmayı amaçlayan İnegöl Devlet Hastanesi, yeni bir uygulaması ile bir ilke daha imza attı. İnegöl Devlet Hastanesi çalışanlarından kurulu tiyatro grubu, yatan hasta ve refakatçilerine moral olması amacıyla ‘Kiralık Konak’ isimli orta oyununu Hastane 3. kat dâhiliye Servisinde sahneye koydu.

 

OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALDIK

İnegöl Devlet Hastanesi çalışanlarından kurulu tiyatro grubu tarafından sahnelenen ve dâhiliye bloğunda yatan hastaların ve refakatçilerinin büyük ilgi gösterdiği oyunda Barış Oruç, Yeşim Yalçın, Kadir Çağıl Doğan, Taha Zozik, Furkan Göktaş, Burcu Semiz ve Gizem Kuşca rol aldı. Böyle bir uygulamanın daha önce herhangi bir hastanede yapılmadığını ve ilk olduğunu dile getiren oyunun yönetmeni Uğur Polat “Ramazan ayı geldiğinde, ayın atmosferine uygun birçok etkinlik gerçekleştiriliyor ancak hastalığı nedeniyle hastanede yatmak zorunda kalan hasta ve refakatçileri bu etkinliklerden yararlanamıyor. Bu nedenle Ramazan’ın kendine has ambiyansını hastalarımıza da ulaştırarak moral ve motivasyonlarını arttırmayı amaçladık. Bu amaç doğrultusunda ‘Kiralık Konak’ isimli orta oyununu hastanemiz 2. dâhiliye servisinde sahneledik. Dâhiliye 1, 2 ve göğüs servisinde yatan hasta ve refakatçilerinin yoğun ilgi gösterdiğini gördük ve çok olumlu geri dönüşümler aldık. Bu durum bizi fazlasıyla mutlu etti. Bu arada bu organizasyonun amacına ulaşması için bize desteklerini esirgemeyen Hastane Yöneticimiz Uzman Doktor Halil Karahan’a ve Sosyal Komite Başkanı Uzman Doktor Hayrettin Göçmen’e de çok teşekkür ediyoruz. Uygun görüldüğü takdirde belirli periyotlarda oyunumuzu hastane bünyesinde sergilemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

İFTAR YEMEĞİNDE SÜRPRİZLER OLACAK

Bu yıl 17 Temmuz Perşembe günü hastane bahçesinde 2’ncisi düzenlenecek İnegöl Devlet Hastanesi Ailesi Geleneksel İftar Programı için hastane tiyatro grubu olarak sürprizleri olacağını da ifade eden Uğur Polat, tüm hastane çalışanlarını iftar yemeğine davet etti. 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00