HASTANE FİYATLARINA YÜZDE 100 ZAM

HASTANE FİYATLARINA YÜZDE 100 ZAM

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Hayrettin Göçmen, Sosyal güvenlik kurumu dışında kalan diğer banka, özel kuruluş ve ücretli hastaların fiyatlarında yüzde 100'e yakın zam geldiğini belirtti.

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Hayrettin Göçmen, Sağlık Bakanlığı’nın gerçekleştirmiş olduğu değişiklik sonucunda sosyal güvenlik kurumu dışında kalan diğer banka, özel kuruluş ve ücretli hastaların fiyatlarında yüzde 100’e yakın zam geldiğini belirtti.

 

HASTA YAKINLARINI BİLGİLENDİRMEK İSTİYORUZ

Sağlık Bakanlığındaki bir değişiklik nedeniyle halkın bilinçlendirilmesi amacı ile bir açıklama yapma gereği duyduklarını belirterek konuşmasına başlayan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Hayrettin Göçmen, “Sağlık bakanlığımızın bütün ücret tarifelerini standart hale getirmesi açısından bir çalışması oldu. Bu çalışma sonucunda bazı ücret değişiklikleri oldu. Bu konuda hasta yakınlarımızı bildirmek istiyoruz. Özellikle sosyal güvenlik kurumu dışında kalan diğer banka, özel kuruluşların ve ücretli olan hastaların fiyatlarında ortalama yüzde 100’e yakın bir zam geldi. O açıdan bu konuda bilgi sahibi olmayan hastalarımız geldikleri zaman bir şok ile karşılaşabiliyorlar. O açıdan biz halkımızı bu konuda bilgilendirmek istiyoruz. Bu aynı zamanda halkımızın sosyal güvenlik kurumlarına olan taleplerini ve bağlılıklarını arttırmaya yönelik de bir çalışma aynı zamanda. Bu konuda halkımızın hassasiyetlerini rica ediyoruz. Bu konuda yaşamış oldukları problem ne olursa olsun, bize müracaat etmelerini tavsiye ediyoruz”dedi.



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00