Hastane İnşaatı Yeniden Başlıyor

Hastane İnşaatı Yeniden Başlıyor

İhaleyi alan firmanın iflas etmesiyle duran İnegöl Devlet Hastanesi’nin inşaatı yeniden başlıyor. İhaleyi alan firmanın ortağı Çoşkun Zırhlı firması yetkilileri 2 hafta içerisinde inşaatı devam ettireceklerini açıkladılar.

7 Haziran tarihinde ihalesi yapılan ve yaklaşık üç ay önce Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından temeli atılan yeni İnegöl Devlet Hastanesi’nin duran inşaatı yeniden başlıyor. İhaleyi kazanan firmanın batmasının ardından hastanenin inşaatı durmuş ve 3 aydır maaşlarını alamadıklarını dile getiren işçiler inşaat önünde eylem yapmıştı.

 

İhaleyi alan firmanın parasal krize girmesinin ardından 8 Mayıs Salı günü duran inşaatı geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin çalışmaların en kısa zamanda başlatılacağını söylemişti. Yaşanan bu sürecin ardından ihaleyi alan bir diğer inşaat firması ise İnegöl halkının beklediği müjdeyi verdi. İhaleyi alan diğer ortak firma Çoşkun Zırhlı firması yetkilileri, bundan sonraki süreci devam ettireceklerini açıkladılar.

 

İnşaat çalışmalarının 2 hafta içerisinde yeniden başlayacağını söyleyen yetkililer finansal sorunların masaya yatırıldığını ve tedarikçilerle bir araya gelerek ortak bir çözüm bulmaya çalışacaklarını söylediler.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00