HASTANE İNŞAATINDA MESAİ BAŞLIYOR

HASTANE İNŞAATINDA MESAİ BAŞLIYOR

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, inşaatı bir süredir duran 300 yataklı yeni Devlet Hastanesinin yer tesliminin yapıldığını, kurban bayramı sonrası çalışmaların yeniden başlayacağını söyledi.

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 300 yataklı İnegöl Devlet Hastanesinin yer tesliminin yüklenici firmaya yapıldığını söyledi.

ÇALIŞMALAR KURBAN BAYRAMI SONRASI BAŞLAYACAK

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada “TOKİ tarafından 4 Ekim 2012 tarihinde İnegöl Devlet Hastanesinin ihale süreci tamamlanmıştı. Sonrasında ihaleyi kazanan firmayla 18 Ekim 2012 tarihinde Devlet hastanesinin sözleşmesi imzalandı. Bugün itibarıyla 22 Ekim 2012 Pazartesi günü de ihaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Firma en kısa sürede şantiyelerini kuracak ve Kurban Bayramı sonrasında çalışmalarına başlayacaktır” dedi.

İNŞAAT ZAMANINDA BİTECEK

Bir önceki firmayla ilgili inşaat sürecinde bazı sıkıntılar yaşadıklarını da anımsatan Şahin, bu olumsuzluğun hastane inşaatının zamanında teslim edilmesini engellemeyeceği kanaatinde olduğunu ifade etti. Şahin; “Zira inşaatın bin iş gününde tamamlanması gerekiyor. Herkes üzerine düşeni yaparsa bu sürede hastane inşaatının tamamlanacağına inanıyorum. Bunun için herkes üzerine düşen gayret gösterecektir” açıklamalarında bulundu.

Hüseyin Şahin, amaçlarının İnegöl’e bu projeyi en kısa sürede kazandırmak olduğunu da belirterek, “İnşallah herkesin takdirini toplayacak çok güzel bir yatırım olacaktır. İnegöl ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”  dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22