HASTANE YÖNETİMİ SİL BAŞTAN

HASTANE YÖNETİMİ SİL BAŞTAN

Şerif Gürbaş`ın kaleminden ...İnegöl Devlet Hastanesi bahçesinde trafik arapsaçı.ilaçlık otopark yeri yok. Belediye Başkanı Hasan Aksu Yenice`nin ilçe olmasıyla ilgili ne dedi...

 Sağlık Bakanlığının `sağlıkta dönüşüm` politikası kapsamında oluşturulan Kamu Hastaneler Birlikleri (KHB)yürürlüğe girdi. Bu kapsamda yeniden yapılanan İnegöl Devlet Hastanesi’nde başhekimliğe Fuat Erdem’in yerine Uz. Dr. Kahraman Arslan getirildi. Daha önce de vekâleten başhekimlik yapan Kahraman Arslan, İnegöl Devlet Hastanesine son 6 yılda atanan 6. Başhekim oldu.

İşin ilginç tarafı Yenişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Halil Karaman’ın hastane yöneticisi olması. Karaman iyi ve başarılı bir yönetici olabilir bilemiyorum, ama eski başhekim Fuat Erdem, görev yaptığı süre içerisinde tüm hastane personeli ile uyumlu çalışan,  sevilen ve başarılı bir yöneticiydi.  Fuat Erdem hastane yöneticisi olarak neden düşünülmedi anlamış değilim, bunu da AK Parti’nin idarecilerine sormak lazım…

Yeni başhekim Kahraman Arslan’ın yardımcılıklarını ise Uz. Dr. Hayrettin Göçmen ve Uz. Dr. Metin Özcan yapacaklar. Yine hastane yönetimindeki değişikliğe göre, idari ve mali işler müdürlüğüne Erkal Altay, yardımcılıklarına ise Muzaffer Kurhan ve Sinan Küçük getirildi. Sağlık hizmetleri müdürü ise Filiz Dinçer oldu. Hastanemizin yeni yönetimine başarılar dilerken, kendilerine özellikle yaşanan bir sorunu dile getirmek istiyorum.

HASTANENİN ÇEVRESİNİ TAVAF ETTİM!

İnegöl Devlet Hastanesi’nin bazı noktalarda yetersizliği biliniyor.   Özellikle hastane bahçesindeki araç trafiği tam bir arapsaçı. Gelenler araçlarını park edecek yer bulamıyor, çıkmak isteyenler çıkmakta zorlanıyor.

 Dün hastane bahçesini tavaf edip, ilaçlık otopark yerinin olmadığını gören biri olarak,  bu sorunu dile getirmek istedim. Yeni yönetim ;“ Daha dün bismillah dedik,  göreve başladık, bu ne şimdi” diyebilirler. Demesinler, zira bu sorun büyümeye devam ederse yarın daha çok başları ağrıyabilir.

HASAN AKSU’NUN SÖZLERİ ÇARPITILMIŞ

Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Yenice’nin ilçe olması halinde Cerrah ve Yenice belediye başkanıyla birlikte AK Parti’ye geçeceği iddialarını yalanlamış ve böyle birşeyin asla mümkün olamayacağını ifade etmişti.

“Yenice ilçe olursa AK Parti’ye geçerim” sözünü sarf ettiği iddia edilen Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu ise sessizliğini koruyordu.

Aksu,  dün hakkındaki iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

Aksu, hakkındaki iddialara yönelik, “Ben Yenice ilçe olursa AK Parti’ye geçerim demedim. Ben eğer Yenice’nin ilçe olması için AK Partiye geçmem gerekiyorsa geçerim şeklinde bir cümle kullandım, ama sözlerim çarpıtılmış.”dedi.

Başkan Hasan Aksu,  yeter ki belediyemiz kapatılmasın, ben gerekirse AK Parti’ye geçerim demiş. Yani bir fedakârlık yapmam gerekiyorsa yaparım demek istemiş.  Başkan Aksu, kendisine AK Parti’ye geçmesiyle ilgili herhangi bir teklifin gelmediğini, ayrıca AK Parti’ye geçse bile Yenice’nin tek başına ilçe yapılamayacağını ifade etti.  

Başkan Aksu Yenice’nin ilçe olmasıyla ilgili umutlarının ise her geçen gün azaldığını kaydetti.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32