www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hastanede 23 Nisan Coşkusu

Hastanede 23 Nisan Coşkusu

İnegöl Devlet Hastanesi´ndeki çocuk servisinde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hastane personelinin hazırladığı etkinlikle kutladılar.

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi İnegöl´de de kutlanıyor.

 

Çocuk Servisinde yatarak tedavi gören çocuklar, güler yüzlü sağlıkçılarla birlikte hem oyun oynuyorlar hemde tedavi oluyorlar. Hemşireler nezaretinde kız ve erkek çocuk hastalar için alınan oyuncaklarla oynayan çocuklar doyasıyla eğleniyorlar. Ev konforunda sağlık hizmeti alan çocuklar, 23 Nisan bayramını doyasıyla kutluyorlar.

 

BALONLARLA SÜSLENDİ

Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen, hastaneden tedavi gören çocukların bayramını kutlayarak, "Hastalığı nedeniyle hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın kısmen de çocukluklarını yaşatmak ve bayramlarını kutlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çocuk servisimizi balonlarla, bayraklarla süsledik. İlçemizdeki okullarda eğitim gören öğrenciler de gelerek, hasta çocuklarımızla güzel vakitler geçiriyorlar. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı böyle mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Çocuk bölümümüzde 16 çocuğumuz tedavi oluyor. Onları hastane ortamından uzak tutma konusunda bir takım etkinlikler düzenliyoruz. Kendilerini evlerinde hissediyorlar" dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29