Hastanede Nikâh Kıydılar

Hastanede Nikâh Kıydılar

Mezitler mevkiinde yağmur suyu kanalına düşen otomobilde yaralanan sevgililer, tedavi gördükleri hastanede nikâh kıydılar.

22 Temmuz günü Ankara yönünden İnegöl´e gelen Samed Dinç idaresindeki 16 UAZ 18 plakalı otomobil, Rüştiye Mahallesi mevkiinde kontrolden çıktı. Savrulan araç karayolunun kenarındaki yağmur suyu kanalına düşerek ters durdu. Kaza sırasında sürücü araçtan kanala fırlarken, araçta sıkışan Gökçe Ün ise kaza yerine sevk edilen İnegöl İtfaiyesi Arama kurtarma ekiplerince kurtarıldı. İki ağır yaralı da kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılar daha sonra Bursa Devlet Hastanesine sevk edildiler.

HASTANE ODASINDA NİKÂH KIYDILAR

Bursa Devlet Hastanesi ortopedi servisinde tedavileri devam eden çift, düğün salonunda kıyılması planlanan nikâhı ertelemek istemediler. Bunun üzerine yakınlarını hastane odasına davet eden çiftin nikâhı serviste kıyıldı. Nikâh cüzdanını geline veren memur, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Damat Samet Dinç, gazetecilere büyük bir kaza atlattıklarını söyledi.

Düğün salonunda kıyılması planlanan nikâhı ertelemek istemediklerini aktaran Dinç, "Daha anlamlı olsun diye nikâhımızı iptal etmemek için böyle karar verdik. Çok, mutluyuz" dedi.

Gelin Gökçe Ün ise, 6 aydan bu yana nişanlı olduklarını belirterek, "Düğünü erteledik ama nikâhı ertelememek için hastanede kıymaya karar verdik. İkimiz de yaralandık ama çok şükür hayattayız" dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00