HATASIZ OYNADIK

HATASIZ OYNADIK

İnegölspor’un Tarsus İdman Yurdu’nu 3-0 gibi net bir skorla geçtiği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Bulut, performanstan son derece memnun. Tecrübeli çalıştırıcı “Rakibe hiç bir pozisyon vermedik. Kaleci

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Tarsus maçını değerlendirdi. Maç sonrası stat önünde açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, hata yapmadıklarına dikkat çekti ve “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

 

KALECİ YERE BİLE YATMADI

Maça iyi başlamadıklarını, ilk 15 dakika biraz tedirginlik yaşadıklarını anlatan Mehemt Bulut, “Arzu ettiğimiz futbolu sahaya yansıtamadık ve pas trafiğini gerçekleştiremedik. Ama golden sonra toparlandık. Oyunun geneline baktığımızda ilk yarıda rakibin girmiş olduğu iki tane pozisyon var. Onun dışında rakibe hiç bir pozisyon vermedik. Kaleci Ali yere bile yatmadı. Gerçekten de iyi mücadele ettik, iyi oynadık. Top bizdeyken iyi pas yaptık. Top rakipteyken iyi bastık, pres uyguladık. Neticisinde haklı bir galibiyet elde ettik” dedi.

 

Yorucu bir maç trafiğinden geçtiklerini de hatırlatan Bulut, “Haftasonu Dardanel maçımız var. Bu maçın sevincini unutup, Dardanel maçı hazırlıklarına başlayacağız. Oldukça zorlu bir rakip ve genç, dinamik bir takım. Ligde kolay maç yok. Haftaiçi olduğu için seyirci de az olup gerekli desteği yakalayamadık. Haftasonu tribünleri doldurup, taraftarların desteğiyle de bu seriyi Çanakkale maçıyla devam ettireceğimize inanıyorum” dedi.



  • BIST 100

    10245,45%-0,31
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,78% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2406,52% 0,56
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32