Hatice Teyzeden İnsanlık Örneği

Hatice Teyzeden İnsanlık Örneği

Kemalpaşa Mahallesi´nde ikamet eden 60 yaşındaki Hatice teyze, her gün sokağı baştan sona süpürerek herkese örnek oluyor.

Her sabah evinin sokağına çıkarak temizlik yapan 60 yaşındaki Hatice Doğan, ?Herkes kendi sokağını temiz tutsa bu dünya yaşanılabilir olur? dedi.

Kemalpaşa Mahallesi Bahçeler Sokak´ta ikamet eden Hatice Doğan, evinin temizliğinin ardından her sabah saatlerinde sokağına çıkarak temizlik yapıyor. Mahalle sakinleri tarafından ağaçlardan yapılan doğal süpürgeyle temizliğe başlayan Doğan, kısa sürede sokaktaki çöpleri temizliyor.

DAHA YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN

Bu çalışmayı neredeyse her gün yapan Hatice teyze, çevresinin ve sokağının temiz olması için elinden geleni yapıyor. Herkese örnek olan Hatice teyze, ?Ev işlerimi yaptıktan sonra sokağa çıkıyorum. Bakıyorum bazı yerleri kirlenmiş. Ben de temizliği seven bir insanım. Sağ olsun dostlarımız bana güzel bir süpürge de yaptılar. Süpürgeyle kısa sürede sokağımı temizliyorum. Herkes kendi sokağını böyle temiz tutsa İnegöl daha yaşanılabilir bir yer olur? dedi.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22