HAYDİ RAST GELSİN

HAYDİ RAST GELSİN

2.Lig Beyaz Grupta yer alan bordo beyazlılar 2022-2023 futbol sezonun ilk maçında sahasında Bayburt Özel İdarespor’u ağırlayacak.

2 Gruptan oluşan Türkiye 2. Liginde 2022-2023 futbol sezonu yarın oynanacak maçlarla başlıyor. Bu yıl beyaz grupta yer alan İnegölspor sahasında Bayburt Özel İdarespor’u konuk edecek.

Kadrosuna kattığı yeni isimlerle güçlü bir ekip kuran bordo beyazlılar, pynadığı hazırlık maçlarında adlığı sonuçlar ve gösterdiği performans ile taraftarına umut verdi.

Yarın saat 17:00’de ilçe stadında oynanacak karşılaşmayı İlker Yasin Avcı yönetecek, Avcı’nın yardımcılığını Ali Uğurtan Demirtaş ve Sinan Ertinğü yapacak. Bordo beyazlılar geçtiğimiz sezon Bayburt Özel İdarespor’u deplasmanda 1-0 yenmiş, sahasında 0-0 berabere kalmıştı.

MAÇA DAVET

Sporseverleri ve İnegölspor taraftarını sezonun ilk maçını izlemeye davet eden Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı, özlemle bekledikleri zamanın geldiğini belirterek, “Hayırlısıyla Pazar günü Bayburt maçı ile lige başlıyoruz. Bu önemli maçta tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Hedefimiz belli. Bu doğrultuda transferlerimizi yaptık. Takımımız taraftarlarımıza seyir zevki yüksek, tempolu maç izleteceklerdir. Ekibimiz sezon hazırlıkları kapsamında oynadığımız hazırlık maçlarında bunun sinyalini vermişti zaten. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz stattaki yerlerini alsın ve son dakikaya kadar takımlarını desteklesinler. Ekibimizde bunun karşılığını 3 puan alarak taraftarlarımıza hediye etsin. Biz hem ekibimize hem de taraftarlarımıza güveniyoruz. Bu arada kombine satışlarımız devam ediyor. Sınırlı sayıda kombinemiz kaldı. Son kombineleri almak isteyen taraftarlarımızın ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyorum. Kapalı C ve kapılı D türbinleri kombineli olduğu için bu alanlara sınırlı sayıda bilet basılacaktır ve bu alan için bilet fiyatı 30 TL'dir. Maraton tribün ve misafir tribünler için bilet fiyatımız 20 TL'dir. Bilet almak isteyen taraftarlarımız maç saatinden 1 saat önce bilet gişelerinden biletlerini alabilirler.”ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10005,32%0,90
  • DOLAR

    32,39% -0,15
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,21% -0,13
  • Ç. ALTIN

    3959,73% -0,51