HAYIRSEVERE PLAKETLİ TEŞEKKÜR

HAYIRSEVERE PLAKETLİ TEŞEKKÜR

İnegöl İHH tarafından Suriye yararına düzenlenen yardım kampanyası kapsamında ihtiyaç sahipleri için 2 TIR yardım bağışında bulunan Seyran Koltuk firmasının sahibi Mahmut Yaran'a İHH İNİYAD tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD) tarafından geçtiğimiz aylarda Suriye’deki ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlatılmıştı. Kampanyaya İnegöl halkı büyük destek verirken, işadamı Mahmut Yaran 2 TIR dolusu yardımda bulunmuştu. İnegöl’de birçok önemli çalışmaya imza atan İnegöl İHH da, bu yardım projelerinin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen İnegöllü işadamlarını unutmadı.

 

Dün İnegöl İHH Başkanı Fikret Bayram, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Kılınç, Varol Yılmaz, Eyüp Köksal ve Sinan Döngel, Seyran Koltuk sahibi Mahmut Yaran’ı işyerinde ziyaret ederek yapmış olduğu bağışlardan ötürü teşekkür ettiler.

Suriye için düzenlenen yardım kampanyasına 2 TIR dolusu yardım bağışında bulunan, geçtiğimiz günlerde de İHH’ya önemli bir miktarda nakit bağışta bulunan Seyran Koltuk sahibi Mahmut Yaran’ı ziyaret eden İnegöl İHH yönetimi, ümmetin sorunlarına duyarlılığından ötürü Seyran Koltuk sahibi Mahmut Yaran’a teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32