?HAYRET ETTİM HASTANESİ-2?YE YOĞUN İLGİ

?HAYRET ETTİM HASTANESİ-2?YE YOĞUN İLGİ

İnegöl Devlet Hastanesi´nin 110. yılı kutlamaları kapsamında hastane personeli tarafından hazırlanan ?Hayret Ettim Hastanesi-2? oyunu ilgi odağı oldu. 2 günde 3 kez sahnelenen oyunda salon tıklım tıklım doldu.

İnegöl Devlet Hastanesi´nin kuruluşunun 110. yıldönümü kutlamaları kapsamında hazırlanan etkinliklerden bir tanesi olan ve hastane personelleri tarafından hayata geçirilen ?Hayret Ettim Hastanesi-2? adlı tiyatro oyunu geçtiğimiz Cuma günü 2, Cumartesi günü ise 1 kez sahnelendi.

Geçmiş yıllarda ?Hayret Ettim Hastanesi? adı altında yine hastane personeli tarafından hazırlanan oyunun 2. Bölümü olan ?Hayret Ettim Hastanesi-2? sahnelendiği 3 seansta da İnegöllü sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Salonu hınca hınç dolduran sanatseverler oyun esnasında kahkahaya boğulurlarken finalinde ise sahnede ve perde arkasında emeği geçen tüm ekibi alkışa boğdular.

 

İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen´in yönetmenliğini yaptığı oyunda; Uğur Polat, Barış Oruç, Gürkan Akyüz, Tuğçe Özdemir, Osman Culfa, Hasan Atalar, İsmail Güzel, Kamil Saçkesen, Melike Aybudak, Elif Şimşek, Hakim Dilmaç, Bünyamin Akmaz ve Yunus Pal rol aldı. Ayrıca oyunun sahne amirliğini Nurcihan Yaşar, ses-ışık koordinatörlüğünü Ali Oğuz, makyözlüğünü Tuğba Ünver, sahne dekor koordinatörlüğünü ise Mehmet Nuri Can ve Murat Kaymaz üstlendi.

EMEKLER KARŞILIĞINI BULDU

Sahnelenen oyunun ardından duygu ve düşüncelerini aktaran İDH Yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen, İDH´nin 110. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında hazırlanan ve sahnelenen oyunun gördüğü ilgiden dolayı çok memnun olduklarını, harcanan yoğun emeğin güleryüzlü seyirci kitlesi ve alkışlarla karşılığını aldığını belirterek oyunda emeği geçenlere ve oyunu izlemeye gelen herkese teşekkür etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07