www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hayriye´de iftar geleneği sürdü

Hayriye´de iftar geleneği sürdü

Daha önce de çeşitli etkinlikler yapan Hayriye Mahallesi sakinleri, düzenledikleri sokak iftarında 600 kişiyi ağırladılar.

Bu yıl 4´üncüsü gerçekleştirilen Hayriye Mahallesi geleneksel iftar yemeği geçtiğimiz Cumartesi akşamı mahalle meydanında gerçekleştirildi. Hayriye Mahallesi Gürcü Kültürü ve Turizm Derneği´nin organize ettiği ve yaklaşık 600 kişinin katılım gösterdiği yemekte Tasavvuf müziği dinletisi gerçekleştirilip dualar edildi.

 

Yemeğe; Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nedim Bayram, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, kurum ve kuruluş temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

 

Teravih namazının ardından köy meydanında yaşlı-genç gönüllü olanların oynadığı halk oyunları geceye renk kattı. Akabinde ise Hayriye Mahallesi geleneksel 2. Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası açılışı gerçekleştirildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00