www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HAYVANLARI YAKINDAN TANIDILAR

HAYVANLARI YAKINDAN TANIDILAR

Prof. Dr. Selçuk Yahşi İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, hayvan bilincini geliştirme etkinliği çerçevesinde Bursa Hayvanat Bahçesini gezdiler.

Hayvan bilincini geliştirtme etkinliği çerçevesinde sınıf öğretmenleri Mustafa İzci gözetiminde Bursa Hayvanat Bahçesini gezen Prof. Dr. Selçuk Yahşi İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri keyifli anlar yaşadılar.

 YAKINDAN TANIMAYA ÇALIŞTILAR

Bursa'nın tarih ve kültür yönünden zenginlikleriyle meşhur Cumalıkızık köyünde yapılan sabah kahvaltısı sonrası Bursa Hayvanat Bahçesine giden 4-A sınıfı öğrencileri dersleri sırasında kitaplarda ve fotoğraflarda sık sık karşılaştıkları ancak gündelik yaşamda görmedikleri hayvanlarla karşılaşınca büyük sevinç ve heyecan yaşadılar. Öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte hayvanları yakından tanımaya çalıştılar.

 FAYDALI BİR GEZİ OLDU

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan sınıf öğretmeni Mustafa İzci, Öğrencilerimiz yoğun bir eğitim yılı geçirdiler. Yoğun ve başarılı geçen eğitim yılının son bölümünde öğrencilerimizin hayvan bilincini geliştirmelerine yönelik etkinlikler çerçevesinde Bursa Hayvanat Bahçesini gezdik. Öğrenci velilerinin de katıldığı bu gezinin faydalı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu. Gezinin ardından Botanik Park'ta piknik yapan öğrenciler daha sonra İnegöl'e döndüler.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19