HAZIR ASKER DEREDE BOĞULDU

HAZIR ASKER DEREDE BOĞULDU

Bedre Deresi kenarında arkadaşları eğlenen asker adayı Mehmet Ö., tuvaletini yapmak için indiği derede azgın sulara kapılarak boğuldu.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cuma akşamı saat 23.00 sıralarında Bedre Deresi mevkiinde meydana geldi. 15 gün sonra Bilecik`in Söğüt ilçesindeki Jandarma Ulaştırma Eğitim Taburu Komutanlığı`na vatani görevini yapmak üzere gidecek olan Mehmet Ö. 20 yaşındaki Selman Ç. aynı yaştaki Oğuzalp Ç. ve ile sohbet etmek için Bedre Deresi kenarına gitti. Araçlarından inerek bir süre sohbet eden gençlerden Mehmet Ö., tuvaletini yapmak için arkadaşlarının yanından ayrılıp dere kenarına indi. Bu sırada taşa takılan genç, dengesini kaybederek, şiddetli yağmur nedeniyle debisi yükselen dereye düştü. Arkadaşlarının suya düştüğünü gören gençler hemen yardıma koştu ancak akıntıya kapıldığı tahmin edilen genç gözden kayboldu.

 

DURUM JANDARMA KOMUTANLIĞINA BİLDİRİLDİ

İki genç, derenin akıntısının istikametine doğru koşarak arkadaşlarını bulmaya çalışsalar da arkadaşlarına ulaşamayınca İnegöl Jandarma Komutanlığı`na giderek durumu bildirdi. Jandarma ekiplerinin İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte dere boyunca yaptığı aramalarda gence ulaşılamadı.

 

CANSIZ OLARAK BULUNDU

Haber verilmesi üzerine Bursa`dan İnegöl`e gelen AFAD ekipleri, dereye girerek genci arama çalışmalarına başladı. Ancak sabahın ilk ışıklarına kadar süren aramalardan bir sonuç alınamadı. Aramalara sabah saatlerinden itibaren Yalova`dan gelen Deniz Polisi kurbağa adamlar ekibi ile AFAD ekipleri tarafından devam edildi. Mehmet Ö.’nün cansız bedeni dün saat 12.30 sıralarında dereye düştüğü yerden yaklaşık 400 metre ilerde bulundu. Dereden çıkartılan Mehmet Ö. cenaze aracına konularak İnegöl Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili tahkikat sürüyor



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22