HDP ile işbirliği söz konusu olamaz

HDP ile işbirliği söz konusu olamaz

İYİ Parti GİK Üyesi Hasan Toktaş, “İYİ Partinin HDP ile iş birliği yapması asla söz konusu değil. Bu çaresiz kalmış olan iktidarın İYİ Parti’ye yapıştırmaya çalıştığı hadise.”dedi.

İYİ Parti GİK Üyeleri Hasan Toktaş ve Müberra Çakır,  Merkez Disiplin Kurulu Başkan Vekili Şeyda Şahin İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl’de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından İYİ Parti heyeti bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İKTİDAR ÇARESİZ DURUMDA

Kahvaltıda gündeme dair açıklamalarda bulunan GİK Üyesi Hasan Toktaş, “Geçmişte ülkenin en önemli makamlarında bulunmuş, terörle mücadelenin başarıları olan Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde ve milliyetçi vatanperver insanların içerisinde bulunduğu İYİ Partinin HDP ile iş birliği yapması asla söz konusu değil. Bu İYİ Partinin yükselişe geçmiş olduğu, iktidarı teslim almaya ilerlediği bu günlerde bu fitne yayılmaya çalışılıyor. Çaresiz kalmış olan iktidarın İYİ Parti’ye yapıştırmaya çalıştığı hadise. Böyle bir şey olmadığını vatandaşımız görüyor." dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07