HEDEF 3 PUAN

HEDEF 3 PUAN

İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, iç sahadaki ilk maç olan Manisaspor müsabakasında 12. adamın da desteği ile 3 puanı alarak galibiyet serisi elde etmek istediklerini belirtti.

 

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Manisaspor müsabakası öncesinde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik Direktör Serhat Güller, dün kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman esnasında takımdaki son durum ve oynanacak müsabaka ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

 

GÜÇLÜ BİR RAKİBA KARŞI OYNAYACAĞIZ

İlk haftayı iyi bir galibiyetle sonlandırdıklarını belirten İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, ?Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Oradan 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Bunu devam ettirmek ve bir anlamı olması için bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçı kazanmak istiyoruz. Manisa maçı bu anlamda bizim için çok önemli. Zor bir maç olacak. Bizim takımımız 13 transfer yaptı ve bu transferlerin birçoğu takımda oynuyor. Yeni bir takımız, zamana ihtiyacımız var. Buna rağmen kaliteli takım olduğumuzu biliyoruz. Belli bir zaman geçtikten sonra daha iyi oynayan, neticelere daha iyi giden bir takım olacağız. Manisa takımı tecrübeli bir takım, maddi olarak iyi transferler yapan bir takım. Oyun disiplininden kopmadan oynayan, özellikle orta sahada mücadele gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takım. Biz de kendi sahamızda böyle bir takıma karşı kolay bir maç çıkarmayacağımızın farkındayız. Kısa süre içerisinde gol bulabilirsek farklı bir sonuç da ortaya çıkarabiliriz. Bu maçla ilgili beklentimiz galibiyet. Sonuçta onlar bizim rakibimizdir, en azından kâğıt üzerinde ligin üst sıralarında yer alacağını düşündüğümüz bir takımdır. O yüzden her maçta olduğu gibi bu maçtan da yenilmeden ayrılabilmeyi istiyoruz. Kendi seyircimizin önünde oynayacağız, avantajımızı iyi kullanıp 3 puanı almaya çalışacağız? dedi.

 

12. ADAMIMIZA GÜVENİYORUZ

Taraftarlara çağrıda bulunan Güller, ?İnegölspor taraftarı futbol kültürü ve geçmişi olan bir taraftar. İnegölspor´un futbolu iyi bilen ve yorumlayabilen bir taraftar kitlesi var. Dolayısıyla onları da bu maçımıza bekliyoruz. Her maçta olduğu gibi takımlarının yanında olmalarını ve destek vermelerini bekliyoruz. Hepsinden önemlisi de yapmış olduğu tezahüratlarla takımımıza destek verip coşku sağlarken de aynı şekilde hakem tarafından, rakip tarafından yapılan yanlış hareketler varsa onları iyi ve zamanında protesto ederek onları da lehimize çevirmekte bize yardımcı olmalarını bekliyoruz. İyi bir taraftarımız var. Biz onlara güveniyoruz. Onlar bizim 12. adamımız. Saha içerisinde yere düştüğümüzde, çıkılmaz bir durum olduğunda, sıkıntılı bir duruma girdiğimizde biliyoruz ki 12. adamımız bizim elimizden tutup kaldırır.  Bu manada onlara güveniyoruz ve desteklerini bekliyoruz? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10245,45%-0,31
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,78% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2406,52% 0,56
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32