www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"Hedef 40 yılda camiamıza şampiyonluk hediye etmek"

Bursa 1.Amatör Küme 3.Grup´ta namaglûp lider olarak Süper Amatör Küme´ye koşan Karadeniz Güvenspor´un başarılı formunu sürdürüyor. Bordo Mavililer ligin 2.yarısındaki ilk maçında sahasında Altınsabanspor´u Emrah Şanlı ve Erdinç Örük´ün golleriyle 2-0 yene

Karadeniz Güvenspor antrenörü maç sonunda değerlendirmelerde bulunud:

Lig in 2.yarısına Altınsaban maçı ile başladık. Kendi saha ve seyircimizin de önünde oynadığımız maçı 2-0 kazandık. Ve böylelikle 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ile 25 puana ulaştık. Fakat bundan sonrasının daha da zor olacağını biliyor ve oyuncularımıza da bu sürekli anlatıyoruz.

Geçen hafta oynadığımız maça dönersek namaglup lidere yakışır bir şekilde oynayan, pozisyon üreten ve söylediklerimizi harfiyen yerine getiren tüm oyuncularımı bir kez daha alınlarından öpüyorum. Birinci dakikadan, son dakikaya kadar pozisyon üreten, gol arayan taraftık. Rakibimizin de genç kadro ve oyunu çirkinleştirme yerine pozitif oynama isteğinden dolayı, tribünlere de seyir zevki güzel bir maç izlettirdi.Bu sebeple de Altınsaban spor kulübüne, değerli hoca arkadaşlarımı kutluyor ve teşekkür ediyorum.

İlk yarı baştan sona pozisyonlarımızla dolu olmasına rağmen golü bulmayı beceremedik. 2.yarıda aynı baskılı oyunumuz önce Emrah Şanlı sonrada Fatih Erdinç örük ile bulduğumuz şık gollerle maçı kontrolümüzde bitirmesini bildik.

Bu sezon sayısal anlamda geniş olmayan kadromuza rağmen yüreklerini sahaya yansıtan tüm oyuncularımızı, hep yanımda olan yönetimimizi ve beni inegöle geldiğimden beri ailesi gibi gören tüm inegöl lü futbol severlere sizin aracılığınızla bir kez daha saygılarımı sunarım.

Bu hafta lig de ilk ve tek beraberlik aldığımız rakibimiz Orhangazi Gedelekspor ile zorlu ve çetin bir mücadeleye çıkıyoruz. Futbolcularımın ligde final olarak gördüğü ve düşünce ile hazırlandığı maçı da kazanıp camiamıza yakışır mücadelemizi sonuna kadar sürdürmek istiyoruz.

Yazımın sonunda geçen maçta yoğunluğuna rağmen saha içine ve soyunma odamıza kadar gelip bize olan güven ve desteğini gösteren inegöl belediye başkanımız Sayın Alper Taban´ada takımım adına çok teşekkür ediyorum.

Ve bizi izlemeye devam edin diyorum

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71