HEDEF İLK SEKİZ

HEDEF İLK SEKİZ

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, ligin bitimine 5 hafta kaldığını ve ilk 8 için, galibiyet serisi yakalama zamanının geldiğini söyledi.

 

Turuncu Lacivertli temsilcimiz, haftasonu deplasmanda karşılaşacakları Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarını AntrenörAli Bahadır Aksoy gözetiminde, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu´nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

SON 5 MAÇ

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Aksoy, ?Kendi sahamızda Fenerbahçe´ye karşı mağlubiyet aldık fakat muhteşem bir seyircimiz var. Bizi sonuna kadar destekledi. O seyircinin desteğiyle bizim maçı kazanmamız lazımdı ama olmadı. Şimdi Maliye Milli Piyango maçı hazırlıklarına başladık. Deplasman maçı. Yine kazanmak için çıkıyoruz. Galibiyet serisine başlamamız gerekiyor. Maliye Milli Piyango maçı da bizim için çok önemli bir maç. Kazanmamız gereken bir maç. O yüzden o maça da puan almak için gidiyoruz. 5 maçımız kaldı. Bu hafta Maliye ile oynuyoruz. Ondan sonra kendi sahamızda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Deplasmanda Tokat maçı var. Son olarak kendi sahamızda Ziraat ve Halkbank maçını oynayıp lig etabını bitireceğiz. İlk 8 arasına lig etabını bitirmek istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10245,45%-0,31
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,78% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2406,52% 0,56
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32