www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hedef Pazar ?Fas´

Hedef Pazar ?Fas´

MODEF öncülüğünde İnegöl´ün ihracatını artırma ve İnegöl ile dünya arasında yeni ticaret köprüleri kurma amacıyla yurtdışı ziyaretlerini sürdüren İnegöllü mobilyacılar, Fas´ta gerçekleştirdikleri ziyaretleri sonlandırarak ilçemize dönüş yaptılar.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve 35 mobilyacının bulunduğu kafile Fas´taki önemli ticaret merkezlerini ziyaret ettiler. İkili görüşmeler yapan mobilyacılar, mobilya konusunda gelişmemiş olan Fas´a mobilya ihracatını artırmak için önemli görüşmeler yaptılar.

 FAS, HEDEF PAZARLARIN BAŞINDA GELİYOR

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?MODEF öncülüğünde Fas´a 35 mobilyacımızla birlikte ticaret gezisi düzenledik. Daha önce de Fas´ı ziyaret etmiştik. Fas bizim hedef pazarlarımızın başında geliyor. Fas ile alakalı serbest ticaret anlaşmamız var. Fas´ta mobilya sektörü yeni gelişme sağlayan bir sektör. 4 gün süren gezide Fas´ın 37 mobilyacısı ile ikili görüşmeler yaptık. Bunun yanında dış ticaretçi arkadaşlarımız aktif pazarlama yaparak firmaları ziyaret ettiler. Genel anlamda Fas´ın mobilya sektörü ile ilgili bilgi edindik.?

 MOBİLYA SEKTÖRÜNE AÇ BİR ÜLKE

?İnegöllü mobilyacılarımız Fas pazarını ciddiye alsınlar. Fas hem büyüyen hem de mobilya sektörüne aç bir ülke. Özellikle masa sandalye, otel dekorasyonu anlamında çok ciddi açığı olan bir ülke? İnşallah bundan sonra da bu ülkeyle ilgili ticari görüşmelerimiz en üst seviyede devam edecek. Fas üzerinden batı ve güney Afrika´ya açılmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda stratejik bir noktaya sahip olan Fas gezisi çok verimli geçti. Mobilyacılarımız memnun oldular. Bundan sonraki hedefimiz Fas ihracatını artırmak? şeklinde konuştu.

 Hindistan, Güney Kore ve Günay Afrika ziyaretlerinin de olacağına dikkat çeken Uğurdağ, İnegöl fuarı için davetleri de yapacaklarını da sözlerine ekledi.

 Haber veFotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19