HEDEF GÜNLÜK 30 BİN EKMEK

HEDEF GÜNLÜK 30 BİN EKMEK

İnegöl Halk Ekmek Fabrikası Pazar günü İnegöl’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine yönelik fabrika binasında sabah kahvaltısı düzenledi. Düzenlenen kahvaltı sonrasında fabrika gezilerek, ekmek üretimi aşama aşama incelendi. Fabr

İnegöl’de faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri dün İnegöl Ekmek Fabrikası(İBEFTAŞ) yönetimi tarafından sabah kahvaltısında ağırlandı. Alanyurt yolu üzerinde Hasat Gıda tarafından işletilen fabrikada ağırlanan sivil toplum örgütü üyeleri yenen yemeğin ardından tesisleri inceleyerek, Fabrika Müdürü Üzeyir Ersen Ayaz’dan bilgiler aldı.

Düzenlenen sabah kahvaltısına ilişkin açıklamalarda bulunan fabrika müdürü Üzeyir Ersen Ayaz, İnegöl’de bulunan sivil toplum örgüt temsilcilerine yönelik kahvaltı düzenleyerek onlarla bir araya gelip tanışmak istediklerini söyledi. Hasan Gıda olarak İstanbul’da iki şubeleri olduğunu ve üçüncü şubelerini İnegöl’de kurduklarını ifade ederek, “İnegöl’de kurduğumuz bu ekmek üretim tesisi diğer iki tesisimize nazaran tam otomatik. Geçtiğimiz günlerde muhtarlara vermiş olduğumuz kahvaltının ikincisini bugün sivil toplum kuruluş temsilcilerine yönelik düzenledik.” dedi. 

Müdür Ayaz, İşletme olarak günlük ekmek üretimlerinin 20 bin olduğunu ancak hedeflerinin 30 bin ekmek üretmek olduğunu ifade etti.

Köylerde ve Beldelere de ekmek göndermek istediklerini aktaran Ayaz, “Köylerde bulunan bakkallar ile görüştük ancak kar marjları uymadığı için bu işe sıcak bakmadılar. İnegöl içerisinde 30 satış noktamız bulunmaktadır. İnegöl Halk Ekmek fabrikasında üretilen ekmeğin Bursa Ekmek Sanayi A.Ş(BESAŞ) tarafından üretilen ekmekten daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu. 

Müdür Ayaz son olarak, Ürettikleri ekmeğin 30 kuruş olmasından dolayı vatandaşın ekmeğin ucuz olmasından dolayı kalitesiz olduğunu düşündüğünü ifade ederek, “Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile ekmeğimizi yiyebilirler. Ekmeğimiz kurulan son otomatik tesislerimizde el değmeden üretiliyor” dedi.

Sivil Toplum temsilcileri adına bir açıklama yapan Muhtarlar Birliği Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Sivil Toplum örgütü temsilcileri ile birlikte İnegöl Halk Ekmek Fabrikasının düzenlemiş olduğu kahvaltıya geldiklerini ve ekmek üretimi yerinde gördüklerini söyledi.

Yemen yemeğin ve yapılan konuşmaların ardından Fabrika Müdürü Üzeyir Ersen ayaz önderliğinde ekmek fabrikası üretim bölümü gezilerek ekmek yapımı aşama aşama gezildi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24