HEDEF İKİDE İKİ

HEDEF İKİDE İKİ

İnegölspor, hafta sonu oynayacakları Tokatspor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, ligin ilk yarısı için koydukları puan hedefinin gerisinde kaldıklarını, bu hedefe ulaşabilmek için ilk devrede kalan 2 m

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, takımın gidişatı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Gümüşhanespor maçını geride bırakarak Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Tokatspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini belirten İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, “Olumsuz hava şartları bizim çalışmalarımızı da aksatıyor. Sahamızın elverişsiz olması nedeniyle 2 gündür sentetik sahada çalışıyoruz. Ligde ilk yarının bitmesine artık iki maçımız kaldı ve üzülerek söylüyorum ki arzu ettiğimiz puanları bu noktada alabilmiş değiliz. İlk yarıyı en kötü 34 puanda bitirmeyi düşünüyorduk ama hesabımızda 6-7 puanlık bir sapma oldu. Şu anda o şansımızı yitirdik. Son iki maçımızı kazandığımız takdirde ilk devreyi 31 puanda kapatmış olacağız. Kalan iki maçımızı kazanmak zorundayız, bunu biliyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Geriye dönüp baktığımızda deplasman performansımız hiçte iç açıcı değil. Deplasmanda sadece Gaziosmanpaşaspor karşısında galip gelebildik ve aldığımız beraberlikler var. Bu hafta hava şartları da bizi zorlayacak. Zeminde aynı şekilde bizi zorlayacaktır. Ancak bunu biliyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. İnşallah hafta sonu Tokatspor karşısından 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

TOKAT ENGELİNİ 3 PUANLA AŞMAK İSTİYORUZ

Takımda bulunan sakat ve cezalı oyuncuların kendilerini etkilemeyeceğini ifade eden Mehmet Bulut, “Şu anda Çağdaş kart cezalısı ve Ercan Göç’ün de sakatlığı söz konusu. Ancak geçtiğimiz sezona göre alternatif oyuncularımız bu sezon daha çok ve diğer arkadaşlarımız bu eksiklikleri hissettirmeyecektir. Onlar da şanslarını en iyi şekilde değerlendirecek diye düşünüyorum. Hafta sonunda hedefimiz sahadan 3 puanla ayrılmak olacak. Bunun kolay olmayacağını bilincindeyiz. Her maç zordur ama maçı kolaylaştırmak oyuncularımızın performansına bağlı. Onlarında iyi oyunuyla Tokat engelini 3 puanla aşarız diye ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

 

ÖNCE TOKAT SONRA BURSA

Ziraat Türkiye Kupası’nda gelinen noktayı değerlendiren Mehmet Bulut, “Öncelik olarak lige konsantre oluyoruz. Her zaman önceliğimiz ligdir. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa maçını konuşmak için şu anda çok erken. Bursaspor maçına daha bir haftalık bir zaman var. Şu anda tüm konsantrasyonumuzu Tokatspor maçına veriyoruz. Cumartesi gününden sonra Bursaspor maçını düşüneceğiz. Oyuncularımızla Tokatspor engelini 3 puanla geçtikten sonra kupa maçına odaklanacağız.”dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22