www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HEDEFE ULAŞMAK İSTİYORUZ

HEDEFE ULAŞMAK İSTİYORUZ

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Celal Ter, Tek amacımız, her maçı kazanarak sezon sonunda hedefimize ulaşmaktır. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Celal Ter, Gümüşhane müsabakası ve takımdaki son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Gümüşhanespor karşısında iyi oynamamalarına rağmen son dakika golüyle üç puana uzandıklarını belirterek konuşmasına başlayan Celal Ter, “Her şeye rağmen şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık. Sezon sonuna kadar yarışın içerisinde olacağız. Maçın son dakikasına kadar maçı bırakmayan, oyundan kopmayan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Cumartesi günü Lüleburgaz’da karşılaşacağımız Kırklarelispor maçından da üç puan çıkartarak iddiamızı daha da güçlendirmek istiyoruz. Rakibimizin durumu ortada ancak bu bizi ilgilendirmiyor. Tek amacımız, her maçı kazanarak sezon sonunda hedefimize ulaşmaktır. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 İKİ ÖNEMLİ İSİMDEN MAHRUM KALDIK

Göztepe maçında sakatlanan Emrah Dağ’ın çapraz bağlarında kopukluk tespit edildiğini, Raif’in ardından Emrah’ın da ciddi sakatlıkla sezonu kapattığını bildiren Celal Ter, iki önemli ismin ciddi sakatlığının sorun oluşturduğunu ancak onların yerine görev yapan isimlerin de ellerinde gelen gayreti ortaya koyarak şampiyonluk yolunda katkı koyacaklarına inandıklarını söyledi. Genç yönetici, desteklerinden dolayı Bordo Beyazlı taraftarlara da teşekkür etti.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19