www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hedefimiz Alt Yapı Ve Salon Sporları

Hedefimiz Alt Yapı Ve Salon Sporları

Süper Amatör Ligden çekilen Kocatepespor Kulüp Başkanı Murat Ekici, hedeflerinin altyapı ve salon sporları olduğunu söyledi.

Kocatepespor Kulüp Başkanı Yurdaer Murat Ekici, bundan sonraki hedeflerinin alt yapı ve salon sporları olduğunu söyledi.

Şansız bir sezon geçirdiklerini ve takımlarını ligden çektiklerini söyleyen Ekici, “Hak ederek çıktığımız Bursa Süper Amatör kümede kararın geç verilmesi ve belirsizliğin sürmesi nedeniyle transfer ve çalışma fırsatı bulamadık. Federasyon Mayıs ayında biten ligde Ekim ayında şampiyonluğumuzu tescil ederek, bizi çok büyük sıkıntıya sokmuştur. Buna rağmen iyi niyetimizle ve elimizdeki mevcut şartlarda 2012-2013 yılı Süper Amatör Ligde mücadelemizi sürdürdük. Ancak oluşan şartlar doğrultusunda Yönetim Kurulu Kararı ile ligden çekilme kararı aldık. Sayın Refik Şaffak hocamızla alt gruplarda ve önümüzdeki sene 1. Amatör Kümede çalışma kararı aldık” dedi.

KOCATEPESPOR GENEL KURULA GİDİYOR

2009 yılında kulüp bünyesine katılan Kocatepe İlköğretim Okulu Sporu, 3 yılda 2 şampiyonluk ve halı saha tesislerini yaparak geçen bu sürede yönetim kurulu olarak çok başarılı şekilde temsil ettiklerini ve iyi işlere imza attıklarını kaydeden Ekici, “Bu dönemde emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize, hocalarımıza, sporcularımıza, bizleri yalnız bırakmayan sponsorlarımıza ve bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Başarı ile geçen 3 yılın ardından bu ay yapacağımız olağan genel kurulda bu başarılı yönetimin üzerine daha iyi bir ekip kurarak önümüzdeki yıllarda hem alt yapısı ile hem de salon sporları ile öne çıkan bir güçlü bir Kocatepe spor oluşturmak amacındayız” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00