www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

HEDEFİMİZ PUANLA DÖNMEK

HEDEFİMİZ PUANLA DÖNMEK

TFF 2. Lig beyaz gurupta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor deplasmanda yarın 14.30’da Samsun yeni 19 Mayıs stadında Yılport Samsunspor’un konuğu olacak.

Ligin ikinci yarısında topladığı puanlarla zirvede ilk 5 takım arasına girerek Play-off gurubunda kalma şansını önemli ölçüde arttıran İnegölspor, geride kalan son 4 maçta rakiplerini yenme başarısı göstererek, topladığı 43 puanla en yakın rakibi konumunda olan Afjet Afyonspor’a 6 puan fark atarak yakaladığı avantajı yarın deplasmanda oynayacağı Yılport Samsunspor maçında da devam ettirmek istiyor. 64 puanla beyaz gurubun lideri konumunda olan Yılport Samsun spor ile oynanacak olan maça yoğun bir tempoda hazırlıklarını tamamlayan İnegölspor, önemli maça  tam kadro ile maça çıkmanın avantajını kullanmak isteyen taraf  olmak istiyor. İnegölspor, Yılport Samsunspor ile oynayacağı maça uzak deplasman maçı olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmak istemeyen taraftarın maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Zorlu müsabaka yarın saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Serkan Önsal, Suat Güz, Mehmet Akıncık, Levent Gümüşdere dörtlüsü yönetecek.

 

Geçtiğimiz haftayı kendi sahasında 3 puan ile kapatan bordo beyazlı temsilcimiz İnegölspor, Yılport Smasunspor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor.

Karşılaşmaya ilişkin açıklama yapan Teknik Direktörümüz Murat Yoldaş, şunları söyledi; “Hedefi belli olan 2 tane takım. Çok iyi maç olacağını düşünüyorum. Son 4 maçtır süre gelen başarılı bir grafiğimiz var. Onlarında son 8 maçtır gelen bir grafiği var. Zor bir karşılaşma olacak ama her karşılaşma zor. Biz Urfa’ya giderken de aynı şeyi söyledik. Hacettepe’de de aynı şeyi söyledik. İçeride Sarıyer maçında da aynı. Yani hiçbir maçı birbirinden ayırmıyoruz. Zorluk derecekleri her zaman aynı. Ama günlük performans çok önemli. Takımımızın azimli, sistemli, istekli futbolu bizi her zaman için umutlandırıyor. Yine Samsun’a da tabiî ki galibiyet için gideceğiz. Mücadelemiz o yönde olacak. İnşallah çok iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum. Bir tek Ömer Faruk eksik. Yani en iyi ihtimalle 15-20 dakika, bir yarım saat kullanma ihtimalimiz olabilir. O yönde bir düşüncemiz var. Şuan tedavisi devam ediyor. Tek amacımız var iyi bir oyun  sergileyerek zor gibi görünen maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak,elimizde bulunan puan avantajını önümüzdeki  haftalara taşımak istiyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36