HEDEFİMİZ SİYASET ÜRETMEK

HEDEFİMİZ SİYASET ÜRETMEK

CHP İnegöl İlçe yönetimini ziyaret eden CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan, “4 beldeyi ya da İnegöl’ü alacağız düşüncesi içerisinde değiliz. Biz en iyisini yapmak için çalışacağız. Hedefimiz siyaset üretmektir.” dedi.

CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan, 22 Nisan tarihinde yapılan kongrede CHP İnegöl İlçe Başkanlığına seçilen Turhan Neşe ve ekibini ziyaret etti.

 

Parti lokalinde gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan,  “İl Yönetim Kurulu olarak yeni seçilmiş İnegöl ilçe teşkilatını tebrik etmek ve hayırlı olsun demek için buradayız. Turhan Beyin İnegöl’de çok etkili bir siyaset üreteceklerini, geçmişte aldıkları birikimleri ile İnegöl’de çok güzel sonuçlar üreteceklerine inanıyorum. İl yönetimi olarak her zaman yanlarında olacaklarımızı ifade etmek istiyorum. Yeni yönetimini büyük bir heyecan içerisinde 2014 seçimlerine hazırlanmaları bizi mutlu ediyor.” dedi.

 

BU KADRO CHP’Yİ BAŞARIYA GÖTÜRECEK

Yeni yönetimin İnegöl’ün sorunlarına etkin bir şekilde mücadele edecek bir ekiple yola çıktıklarını kaydeden Akdoğan “Hem çevreye duyarlı hem sürdürülebilir ekonomik kalkınmış İnegöl yaratma adına politikalar üreteceklerdir. CHP’nin temel değerlerine sahip bir kadro bugünden itibaren CHP’yi başarıya götürecektir. Turhan Neşe başta olmak üzere tüm yönetim kurulunu kutluyorum.” dedi.  

 

İNEGÖL’DE 4 BELDEYİ ALACAĞIZ

Ziyarette yerel seçimlerdeki beklentilerin sorulması üzerine konuşan Akdoğan, “4 beldeyi ve İnegöl’ü alacağız düşüncesi içerisinde değiliz. Biz en iyisini yapmak için çalışacağız. Hedefimiz siyaset üretmektir, 5 belediye başkanlığını kazanmanın ötesinde, belediye başkanlığı tabii ki hedefimizdir. Fakat halkın bilinçlenmesi ve halkımızla birlikte etkin politikalar üretme düşüncemiz de ön sıradır.” dedi.  

 

İNEGÖL HIZLI BÜYÜMÜŞ, İL OLMA İSTEĞİ OLAN YER

İnegöl’ün kendileri için önemli bir alan olduğunu belirten Akdoğan, “İnegöl hızlı büyümüş, il olma isteği olan bir alan. İlçe başkanımızın il olma noktasındaki gayretlerini biliyorum. İnegöl bunu hak ediyor. Bu kentin sosyal demokrasinin temel değerleri ile yönetilmesi lazım. O doğrultuda hareket ediyoruz.” dedi.

 

GENÇLERLE 18 MAYIS’TA BULUŞACAĞIZ

Geçmiş dönemlerde 11 belediye meclis üyesi ile temsil hakkı yakaladıkları İnegöl’de eski günlere dönme arzusunda olduklarını dile getiren İlçe Başkanı Turhan Neşe ise, “1 Mayıs törenleri, 6 Mayıs Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anma programı, Bakmaca Şenlikleri ve Şehitler Köyü dede pilavının ardından 19 Mayıs’ı da gençlerimizle beraber kutlayacağız. Ülkemizde törenlerin iptal edildiği zamanda ilçemizdeki tüm gençlerle 18 Mayıs’ta buluşacağız. Sosyal demokrasinin hayata geçirildiği yönetimlerin olduğu bir şehir için söz veriyoruz. Biz tüm beldelerimizde ve İnegöl merkezde iddialı olduğumuzu ifade ediyorum.” diye konuştu.

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68