www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hedefimizden Şaşmadık

Hedefimizden Şaşmadık

Karadeniz Güvenspor Teknik Direktör Mehmet Şengeldi, alınan beraberliğin kendilerine hırs verdiğini, hedeften şaşmadıklarını ifade etti.

1.Amatör Küme 3.Grup´ta mücadele eden Karadeniz Güvenspor, hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Gedelekgücüspor karşısında yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendirmeyince maç 0-0 sona erdi.

Müsabakayı değerlendiren Karadeniz Güvenspor Teknik Direktör Mehmet Şengeldi, ?Grubumuzdaki maçların çekişmeli geçeceğini biliyorduk ve öylede oluyor. İlk hafta kazanan 4 takımdan,ikisinin 2. Hafta kaybederken biz de berabere kaldık.Tek 6 puanlı takımın olması bunun göstergesidir.Karadeniz Güvenspor olarak hedefimizden hiçbir şekilde şaşmış değiliz, hatta bu beraberlik beni ve oyuncularımı dahada kamçılamıştır.Rakibimiz ilk haftayı bay geçtiği için kapalı kutu idi ve oynamaktan ziyade oynatmamayı düşünen,agrasif ve sert oyun yapısı ile ilk yarı istediğini yaptı. 2.yarı saha içi ve dışı yaptığımız hamleler ile tamamen oyunu rakip sahaya yığıp önce golü bulup sonrada öne geçmek için oyuncularım tüm çabayı göstermesine rağmen rakibin skoru koruma adına her pozisyonda yatıp zamana oynama isteğine maçın hakemlerininde göz yumdu. Ayrıca 1-2 oyuncumuzun beklediğimizin çok altında performans ile oynaması ve son vuruşlardaki beceri eksikliğide eklenince sonuç bu şekilde noktalandı.Maça ilgi gösteren taraftarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için çok üzgünüz. Ama eksiklerimizi daha sezon başı olması ve telafi etme şansımızın çok yüksek olması sebebi ile camiamız ve fedakâr yönetim kurulumuza Karadeniz Güvenspor´un sezonu arzuladığı yerde tamamlayacağının sözünü tüm oyuncularım adına veriyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00