www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Süper Amatör ligde hafta sonu oynanan ve 1 kırımızı kartın çıktığı İnegöl derbisinde Karadeniz Güvenspor’u 2-1 yenen Kafkasspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor. Kafkasspor Teknik Direktörü Selçuk Serbest, ligdeki hedeflerine emin adımlarla iler

Süper Amatör Lig 9. hafta maçında İnegöl derbisinde karşılaştığı Karadeniz Güvenspor’u 2-1 yenen Kafkasspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor. Kafkasspor Teknik Direktörü Selçuk Serbest, İnegöl derbisinde Karadeniz Güvenspor karşısında aldıkları galibiyetin önemli olduğunu ifade etti. Karadeniz Güvenspor karşısında aldıkları galibiyetle ligdeki çıkışlarını sürdürdüklerini anlatan Selçuk Serbest, “Geçtiğimiz hafta Burgazspor ve bu hafta Karadeniz Güvenspor karşısında aldığımız galibiyetlerle ligdeki çıkışımızı sürdürdük. Hafta sonu oynanan derbi dostane geçti. İki takım da iyi mücadele ortaya koydu. İlk yarıda yediğimiz golün ardından hemen toparlandık ve Ali Kükrek’in atmış olduğu iki golle maçı kazandık. Güçlü Karadeniz Güvenspor karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz.” dedi.

 

Ligde bu hafta maç yapmayacaklarını dile getiren Serbest, “Bu hafta karşılaşacağımız Mustafa Kemalpaşaspor ligden çekildiği için bu haftayı maç yapmadan geçireceğiz. Gelecek hafta ise yine İnegöl derbisinde Gençlergücüspor ile karışlaşacağız. Ben bu maçta iki takımada başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00