www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hedefimizi yukarıya çevireceğiz

Hedefimizi yukarıya çevireceğiz

Galibiyeti değerlendiren Özgür Şahin, “İnşallah bundan sonra İnegölspor kazanmaya ve kaybetmemeye alışacak. Bu şekilde de devreyi bitirip, artık kafamızı, burnumuzu, hedefimizi yukarıya çevireceğimize inanıyorum.”dedi.

Takım Antrenörü Özgür Şahin, deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz Hacettepe Spor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Maçın ardından açıklama yapan Şahin, şunları söyledi: “Maçı aslında biz nere kazandık biliyor musunuz? Biz yolculuğa çıktığımız zaman bütün personelimiz bizi uğurlamaya geldi. Biz maçı orada kazandık. Yani oradan başladık inanmaya ve burada da sonucunu aldık. Maçta aslında isteyebileceğimiz en güzel şey oldu. Maçın hemen başında rakip takım 10 kişi kaldı. Bu biraz bizde panik havası yarattı. “Rakip 10 kişi kaldı hemen gol atalım” düşüncesine girdik. Tabi biraz daha sakin olmamız gerekiyordu. Topu biraz daha fazla çevirmemiz gerekiyordu. Hızlı oyun oynamamız gerekiyordu. Bunu ilk devreye yaptığımızı söyleyemeyiz. 1-2 tane pozisyonumuz vardı. Onları da golle sonuçlandıramadık. Tabi gol gelmeyince rakibin direnci artıyor. Hakemin bakış açısı, tercihleri biraz farklı oldu. Devrede oyuncularımızı bu konularda uyardık. “Rakip 10 kişi olabilir ama biz 11’e 11 devam edelim eksik kalmayalım” diyerek biraz daha hızlı oynarsak maçı çevireceğimizi söyledik çocuklara. İkinci yarının hemen başında bizim penaltıyla beraber 10 kişi kalmamız, rakibin öne geçmesi baktığımız zaman en kötü senaryolardan ikincisi oldu. Ama sporcu grubumuz bırakmadılar, pes etmediler. Baktığımız zaman bizim direk rakibimiz. 1 puan bile önemliydi, ama burada bir mağlubiyet bizi kırılma olarak çok kıracaktı belki de ama sporcu grubuyla oradan kalmasını bildik. Beraberlik sonrasında da rakibin kendi kalesine attığı 2. golle maçı kazandık. Biraz daha dikkatli olsaydık maç daha farklı bitebilirdi. Bütün takıma teşekkür ediyorum,”dedi.

GÖKHAN MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ

Kaleci Gökhan’a ayrıca teşekkür eden Şahin, “Kalecimiz Gökhan maçın önüne geçti.  Yapması gerekeni en iyi şekilde yaptı. Biz Gökhan’la maçtan öncesi toplantımızda kendisine iyi bir kaleci olduğunu söyleyerek, motivasyon anlamında yaptığı kurtarışları ona gösterdik. Sağ olsun oda bizi mahcup etmedi. Eleştiri muhakkak olacak, ama eleştirilere de maça katkı vererek en güzel cevap vermiş oldu. Yönetim kurulumuzu, personellerimizi, altyapımızdaki arkadaşlarımızı ve değerli taraftarlarımızın yüzünü güldürdüğümüze inanıyorum. İnşallah bundan sonra İnegölspor kazanmaya ve kaybetmemeye alışacak. Bu şekilde de devreyi bitirip, artık kafamızı, burnumuzu, hedefimizi yukarıya çevireceğimize inanıyorum.”

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71