www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hedeflediğimiz yerdeyiz

Hedeflediğimiz yerdeyiz

Haftayı 3 puanla kapatan Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü Mehmet Şengeldi , "Grupta eksik, henüz karar verilmeyen İhsaniyespor maçına rağmen hedeflediğimiz yer ve puandayız" dedi.

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan aradeniz Güvenspor Teknik Direktörü Mehmet Şengeldi, "Lig de hedefimize doğru karakterli oyuncularımız ve bize inançlı bir başkan ile yönetim kurulumuzun da desteğiyle emin, ciddi, gerçekçi bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta ligin alt sıralarında mücadele eden Karıncalıgücü ile kendi saha ve seyircimiz önünde mücadele ettik ve 5-0 sonuçla biten müsabakada oyuncularımın istek ve arzulu oyunundan dolayı kendilerini kutluyorum.Ayrıca rakibimiz Karıncalıgücü´nü de skora rağmen oyunu çirkinleştirmeden oyun oynama ve centilmenliği ön planda tutmalarından dolayıda candan kutluyorum"

 

CAMİAMIZIN DESTEĞİ BAŞARIMIZDAKİ EN BÜYÜK KATKIDIR

"Grupta eksik, henüz karar verilmeyen İhsaniyespor maçına rağmen hedeflediğimiz yer ve puandayız.Bunun içinde tüm camianın bana ve takımıma olan katkı ve destekleri büyük etken taşımaktadır. Karadeniz Güvenspor kulübüne ve bu inançlı futbolcu grubunla çalışmayı kabul etmekle ne derece doğru karar verdiğimi bir kez daha görmekteyim"

 

BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN

"Önümüzdeki deplasmanda Yenişehir Esnaf Doğanspor ve kendi sahamızda Hamitlerspor ile oynayacağımız maçlara takımımı konsantre etmek ve bu maçlara fiziksel  ve mental olarak hazırlanmak üzere bugün itibari ile tesislerimizde çalışmalara başlayacağız. Taraftarlarımızı ve camia mızı bu 2 maçta bizleri yalnız bırakmayıp sonuna kadar destekleyeceklerine inancım tamdır. Başarı önemli fakat güven herşeydir.Son olarak bir kaç haftadır sakatlıklar ve öğrenci oyuncularımızdan ötürü eksik olan sporcularında katılımıyla tam kadro çalışmalarda olacak olmamız bizi daha da umutlandırıyor" dedi.

 

Haber: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00