www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hem okudular hem eğlendiler

Hem okudular hem eğlendiler

Vehbi Koç İlköğretim Okulu öğrencileri, Kalpten kalbe okumak projesi etkinliklerinden birini de bugün İnegöl AVM´de gerçekleştirdi.

Vehbi Koç İlköğretim Okulu öğrencileri, Kalpten kalbe okumak projesi etkinliklerinden birini de bugün İnegöl AVM´de gerçekleştirdi. Etkinliğe İnegöl belediyesi Kurşunlu Koordinatörü Gülhan Şahin, Vehbi koç İlkokulu öğretmenleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kitap okuma etkinliğini düzenleyen ve organize eden Vehbi koç İlkokulu 3/K Sınıf öğretmeni Selma Küçük Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunarak; ?Kalpten kalbe yoldur okumak projesi etkinliklerinden birini de bugün İnegöl AVM meydanında gerçekleştirdik.  120 Öğrenci, 4 Öğretmen, Müdür yardımcımız ve velilerimizle gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize İnegöl Belediyesi Kurşunlu Koordinatörü Gülhan Şahin´de icabet ederek programımızı renklendirmiş, bizleri de şereflendirmiştir. Kendilerine Teşekkür ediyorum. Etkinliğimiz kitap okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırma, sürekliliğini sağlama, rol model oluşturma anlamında farkındalık oluşturma çalışması olup, Gülhan Şahin, Şenol Şahin, Süheyla Kabak, Yunus Yıldız ve Sima Çelik´in ve velilerimizin de kitap okumaları çocuklarda da heyecan uyandırmış olup, o esnadaki AVM ziyaretçileri tarafından da takdirle ve memnuniyetle karşılanmıştır. Çocukların ailelerine, topluma, vatana ve millete faydalı birer insan olarak yetişmelerinde okumanın önemini vurgulamak adına çalışmalarımız devam edecektir.? İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19