www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HEM´de sene sonu sergileri başladı

HEM´de sene sonu sergileri başladı

İnegöl halk eğitim merkezi müdürlüğünün sene sonu sergilerinin ilki Sezai Karakoç ortaokulunda usta öğretici Hatice Süz Tarafından açılan giyim sergisi Kurşunlu mahallesi belediye konferans salonunda usta öğretici Gülşah Organ tarafından açılan el sanatla

Açılışa İnegöl kaymakamı Şükrü Görücü, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, jandarma komutanı Ferruh maden, İlçe milli eğitim şube müdürleri Orhan Çelik, Halil İbrahim Zengin ve Ayfer Er ile çok sayıda okul müdürü, kursiyer ve mahalle sakinleri katıldı.

 Konu ile alakalı olarak bilgi veren İnegöl halk eğitim merkezi müdürü Ömer Göktürk; ?2018/2019 eğitim öğretim yılı sene sonu sergilerimizin startını İnegöl Sezai Karakoç ortaokulunda açmış olduğumuz giyim sergisi ve Kurşunlu mahallesi belediye konferans salonunda açtığımız el sanatları sergimiz ile başlattık.? Dedi.

Her Türlü Kurs Taleplerine Cevap Vermeye Çalışıyoruz

Göktürk devamında ise; ?İnegöl halk eğitimi merkezi müdürlüğü olarak İnegöllü vatandaşlarımızın her türlü kurs taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Gerek meslek edindirme gerekse hobi ve spor kurslarımız ile çok yoğun bir şekilde gelen kurs isteklerini karşılıyoruz. Bunun yanı sıra mahallelerimizde açtığımız giyim ve el sanatları kurslarımız ile bayanların gerek el becerilerini geliştirme gerek kendi ihtiyaçlarını bu kurslar sayesinde karşılamalarını gerekse bur kurslar sayesinde ürettiklerini satarak aile bütçelerine katkı sağlamalarını hedeflemekteyiz. Bu iki kursumuzda kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları gördüğümüzde hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurs açılışında bizleri yalnız bırakmayan İnegöl Kaymakamımız Sayın Şükrü Görücüye, Emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımıza, okul müdürlerimize, kursiyer ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.? İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23