HEM`DEN BİR SERGİ DAHA

HEM`DEN BİR SERGİ DAHA

Giyim ve el sanatları kursiyerlerinin yol boyunca hazırladıkları çalışmalar düzenlenen sergi ile beğeniye sunuldu.

 

İnegöl Halk Eğitim Merkezi ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Anadolu Lisesi işbirliğindeki sergi, okulun çok amaçlı salonunda açıldı.

Belge dağıtım ve sergi açılışı törenine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürü Mahmut Güven, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

DEĞİŞİK KURSLAR AÇMAYA HAZIRIZ

Programın açış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, ?Öncelikle Baykoca Mahallesi?nde düzenlediğimiz Giyim ve El Sanatları kurslarına katılan herkese teşekkür ediyorum. Halk Eğitim Merkezi olarak İnegöl genelinde bugüne kadar 850 kursta toplam 23 bin 500 kişiye kurs verdik. Ağustos ayı sonuna kadar kurs sayımızın bin 200?lere kursiyer sayımızın da yaklaşık 30 bine ulaşacağını tahmin ediyoruz. Pek çok ilçe ve ilde olmayan bir Halk Eğitim Merkezi binasına kavuştuk. Bu binanın İnegöl?e yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kurslarımızı sadece merkez binamızda vermemiz mümkün değil. Bu kurslarımızı İnegöl Belediyesi?nin İNESMEK kurslarıyla, bazı sivil toplum örgütlerinin binalarında, okullarımızda, sitelerin uygun sosyal tesislerinde, muhtarlıklarda, köy okullarında bu kursları yapıyoruz. Baykoca Mahallemizde hizmete başlayan Gençlik Merkezi ile birlikte Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi?nde değişik kurslar açmaya hazırız? dedi.

Kısa bir selamlama konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Giyim ve El Sanatları kurslarının açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

HANIM ELİ DEĞEN YERDE GÜZELİKLER OLUYOR

Son olarak konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, ?Öncelikle Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerin tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Çünkü güzellik içerisinde geçen bir seçim oldu. Herkes gitti, istediği düşündüğü partiye oyunu kullandı ve millet iradesi sandığa tecelli etti. Bu demokrasilerde önemli. Çıkan sonucunda hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Bugün Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün organizasyonunda yapılan bu çalışmaların final noktasına gelindi. İnşallah bugün yapmış olduğunuz eserlerle ilgili gurur duyuyorsunuzdur. Bunların sizlere bereket ve kazanç olarak geri dönmesini öneriyorum. Tabi ülke ekonomisine her çalışanın katkısı yadsınamaz. Özellikle hanımların ellerinin değdiği yerlerde güzellikler olduğunu düşünüyorum. Bu siyaset, ticaret veya farklı organizasyonlar olsun, bunun içinde bayan olursa gerçekten bir güzellik oluyor. Dolayısıyla bayanların bizler çalışma hayatında olmalarını istiyoruz. Burada ben emeği olanlara teşekkür ediyorum? dedi

Konuşmaların ardından kursiyerlere kurs bitirme belgeleri takdim edilerek Giyim ve El Sanatları sergisinin açılış kurdelesi kesildi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07