HEMŞERİLERİNDEN AYDIN´A TEBRİK ZİYARETİ

HEMŞERİLERİNDEN AYDIN´A TEBRİK ZİYARETİ

İnegöl Şavşatlılar Derneği yönetimi, bir süre önce İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Durmuş Aydın´ı makamında ziyaret edip tebriklerini iletti.

 

Bir süre önce İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Durmuş Aydın´a, hemşerileri jest yaptı. Şavşatlı olan Aydın´ı İnegöl Şavşatlılar Derneği yöneticileri makamında ziyaret edip tebriklerini iletti.

İnegöl Şavşatlılar Dernek Başkanı Metin Elmacı ve yönetimi, çok sayıda dernek mensubu ile birlikte geçtiğimiz günlerde İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Durmuş Aydın´ı görev yeri Tahtaköprü mahallesinde ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Durmuş Aydın, kendisini ziyarete gelen hemşerilerine teşekkür ederek her zaman kendilerine layık olmaya çalışacağını söyledi.

Şavşatlılar Derneği Başkanı Metin Elmacı da İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Durmuş Aydın´a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılarının devamını diledi. Başkan Elmacı, önümüzdeki süreç içinde Durmuş Aydın´ın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yetkilendirileceğine, yetkilerinin artırılmasıyla İnegöl´e çok başarılı hizmetler vereceğine inandığını söyledi. Metin Elmacı, geçtiğimiz günlerde Şavşat ile İnegöl´ün kardeş şehir ilan edilmesinin kendisini ve hemşerilerini son derece memnun ettiğini belirtirken, Durmuş Aydın´ın İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmasının ise iki ilçe arasındaki bağları artırması yanında kardeşliği taçlandırdığını sözlerine ilave etti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07